Kandalló Economic BS 9kW FM, Szabadonálló kandalló, 3.4 kg/h

73 889 Ft

3 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 6425726000648
Kategória:
Brand:
Tömeg
42 kg
Méretek
45 × 38 × 97 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető légtér
A kémény csatlakozás átmérője
Szín
Anyag
Felhasznált tüzelőanyag
Model
Garancia

2 Év

Kandalló Economic BS 9kW FM – A fával való tüzelés élménye és melege!

A kandalló höálló üveggel rendelkezik, így biztonságosan élvezheti a lángok látványát. A kandalló Economic BS 9kW FM teljesítménye 9 kW, ami magas hatékonyságot biztosít. A 3.4 kg/h fogyasztás gazdaságos működést eredményez.

Ez a hordozható kandalló könnyen mozgatható, így bárhol használható otthonában. A samottal bélelt kandalló hosszú élettartamot és hatékony hőtartást biztosít. A kandalló höálló üveggel kiváló kilátást nyújt a tűzre, miközben biztonságban tartja Önt és családját.

A melegítő kandalló acélból készült, ami tartósságot és stabilitást garantál. A boltíves kandalló elegáns megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek.

A kandalló Economic BS 9kW FM tömege 42 kg, ami stabil elhelyezést biztosít. Méretei 45 × 38 × 97 cm, így kompakt és helytakarékos. A szabadonálló kandalló matt fekete színben kapható, ami modern megjelenést kölcsönöz.

A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, így könnyen csatlakoztatható a meglévő rendszerhez. A kandalló Economic BS FM felhasznált tüzelőanyaga brikett és fa, ami környezetbarát és gazdaságos fűtést biztosít.

Ez a hordozható kandalló 2 év garanciával rendelkezik, így hosszú távú biztonságot nyújt. Az eSemineu.ro oldalán a legjobb minőségű kandallókat találja, amelyek hatékonyan és gazdaságosan fűtenek.

A kandalló Economic BS 9kW  kiváló választás azoknak, akik egy elegáns és hatékony fűtési megoldást keresnek. A szabadonálló kandalló könnyen telepíthető és használható, így ideális választás minden otthonba.

Kandalló Economic BS 9kW FM: Minőség és Garancia

Az eSemineu.ro kínálatában megtalálható kandalló Economic BS a legjobb minőséget és teljesítményt nyújtja. A samottal bélelt kandalló hosszú élettartamot és magas hatékonyságot biztosít.

Válassza a kandalló höálló üveggel és a boltíves kandalló eleganciáját, hogy otthona mindig meleg és barátságos legyen. Az eSemineu.ro oldalán megtalálja az ideális melegítő kandallót az Ön igényei szerint.

Ne hagyja ki a lehetőséget, vásárolja meg most a kandalló Economic BS 9kW-ot, és élvezze a meleg otthon kényelmét!

Ajánlás a maximális hatékonyság eléréséhez:

Égés közben javasoljuk, hogy tartsa a hamutartó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy megfelelő huzat legyen. Miután a tűz kialudt, zárja le a hamutartót, hogy ne keringjen a levegő a kályhában, és a hő a lehető leghosszabb ideig megmaradjon. Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartása fontos. A samottbélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első tűzgyújtásoknál ne gyújtson intenzív tüzet, és fokozatosan melegítse fel a kályhát. Két tűzgyújtás után a samottbélés és a cseréptéglák elkezdenek felmelegedni, majd sugározni kezdik a hőt. A kémény (cső, kürtő) hossza legalább 5 méter legyen, az elvezetés vastagsága pedig 120 mm.

Ne égessen!

Háztartási hulladékok, ragasztott vagy festett faanyag, rétegelt lemez vagy faforgácslapok, illetve egyéb mesterséges vegyületeket tartalmazó hulladékok égetése tilos, mivel a mérgező anyagok nem égnek el, csak megváltoztatják az állapotukat, és a levegőbe kerülve kiszámíthatatlan következményekhez vezetnek. Nova Moka szinű kandalló fűtőberendezés, ha hulladékot éget a Kandalló-ban, az eltömíti a füstelvezető nyílását.

Figyelmeztetés!

Minden vízteres kandallót, kandallót, kazánt és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor csatlakoztatva vannak. Ez törvény által előírt kötelezettség, enélkül nincs garancia a termékre:

A 2012-es XC. törvény a kéménytisztítás közszolgáltatásáról és a BM rendelet (XII.11) előírja, hogy az égőberendezés kéményhez való csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.
Az ipari kéménytisztítási nyilatkozat nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő tanúsítványát.

Hogyan történik a szállítás és mit tartalmaz a csomag?

Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
Kandalló Economic BS 9kW FM szállítása Romániában 3-5 munkanapon belül, Magyarországra és Európába pedig 7-10 munkanapon belül történik a fizetés megerősítése után. Annak érdekében, hogy a terméket tökéletes állapotban kapja meg, a kandallót 16 mm-es műanyag szalagokkal rögzítik egy raklapra, és három réteg fóliával borítjuk. Így a terméket tökéletesen védve és ideális állapotban kapja meg. A csomagban a kandalló mellett megtalálja a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevet. A könnyebb szállítás érdekében a kiszállítás emelővel felszerelt járművel történik, egészen a kapuig. Tehát, ha fatüzelésű kandallót válassza, egy minőségi terméket kap, gyorsan és tökéletes állapotban szállítva.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.