Hordozható Csikó Cserépkályha Tőrtfehér, fatüzelésű jobbos/balos kivitel, 10kW

(2 vásárlói értékelés)

3750 lei

758 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)
-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 144
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

209.09 EUR x 24 months

Tömeg
270 kg
Méretek
100 × 47 × 100 cm
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Teljesítmény

Hordozható Csikó Cserépkályha Tőrtfehér

A Hordozható Csikó Cserépkályha Tőrtfehér egy kiváló minőségű fatüzelésű cserépkályha, amely 10 kW teljesítményével hatékonyan fűtheti be a helyiségét. Az elegáns és letisztult tőrtfehér színű kialakításával igazi dísze lesz otthonának. A nagy teljesítmény lehetővé teszi, hogy a kályha gyorsan és hatékonyan felmelegítse a helyiséget, így kellemes és meleg légkört teremtve.

A cserépkályha főzőlapja tágas, 56 x 46 centiméteres mérettel rendelkezik, így ideális helyszíne lehet a finom ételek elkészítésének. A tűztér mérete 18 x 15 x 30 centiméter, míg a praktikus sütő mérete 22 x 20 x 37 centiméter, amely lehetővé teszi a finomságok sütését.

Az őntővas ajtó hőálló üveggel és az öntvény lábak kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és hosszú élettartamot. A cserépkályha falai cserépből készülnek, amely nagyszerű hőtartó és hőleadó tulajdonságokkal rendelkezik.

A kályha füstkivezetése bal vagy jobb oldali elhelyezéssel rendelhető meg, így könnyen illeszthető az Ön otthonához. A füstcső mérete 120 mm, ami optimális légáramlást és hatékony égést biztosít.

A Hordozható Csikó Cserépkályha Tőrtfehér méretei ideálisak a szoba berendezéséhez és nem foglalnak el felesleges helyet. A kályha 1000 mm hosszú, 1000 mm magas és 470 mm mély, ami könnyen elhelyezhető és használható.

A cserépkályha súlya 270 kg, ami a masszív szerkezetet és a kiváló minőségű anyagokat tükrözi. A Hordozható Csikó Cserépkályha Tőrtfehér egy tökéletes választás mindenki számára, aki egy megbízható és hatékony fűtőberendezést szeretne otthonába.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Hordozható Csikó Cserépkályha Tőrtfehér, fatüzelésű jobbos/balos kivitel, 10kW termékről 2 értékelés

 1. Román

  Mihai Catalin Asan

  Foarte mulțumit.
  Transport sigur, promptitudine,calitate.

 2. Román

  Ghiță Monica

  Foarte frumoasa,bine lucrata, transport prompt! Sunt foarte mulțumită!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.