Hordozható cserépkályha 6 soros Krém, Márványlappal 10 kW

233 502 Ft

Elfogyott

Adaugă la favorite
Termékkód: 237
Brand:
Tömeg
330 kg
Méretek
45 × 45 × 160 cm
Teljesítmény
Fűthető felűlet (m2)
Hatékonyság

Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

Hordozható cserépkályha 6 soros Krém

A kályha magas 10 kW-os teljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan és gyorsan felmelegítse a 35-50 m2-es fűthető felületet. A környezetbarát és költséghatékony tüzelőanyagok, mint a brikett és a fa, segítenek minimalizálni az üzemeltetési költségeket, miközben környezetbarát módon élvezheti a kellemes meleget és lángok játékát.

A 120 mm-es füstcső mérete biztosítja a hatékony és sima füstelvezetést, ami növeli a kályha hatékonyságát és csökkenti a károsanyag-kibocsátást. Ezenkívül a csempe tégla és márvány anyagokból álló konstrukció biztosítja a hosszú élettartamot, és a kályha öntvény lábainak stabil talajt biztosítanak számára.

A kályha kompakt méretei (47 cm x 47 cm x 156 cm) és viszonylag alacsony súlya (330 kg) lehetővé teszik a könnyű hordozhatóságot, így rugalmasan elhelyezheti azt bármely olyan helyiségben, ahol szüksége van a fűtésre és a meleg hangulatra.

A Hordozható cserépkályha 6 soros Krém, Márványlappal 10 kW teljesítménnyel az ideális választás azok számára, akik szeretnék kombinálni az esztétikumot és a funkcionalitást otthonukban. Kiváló minőségű anyagokból készült, megbízható és környezetbarát üzemelést nyújt, és elegáns megjelenésével fokozza az otthon meghittségét. Élvezze a Hordozható cserépkályha nyújtotta kellemes meleget és hangulatot bárhol, bármikor!

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

A Fatüzelésű 6 soros cserépkályhának a szállítása egy palettán történik. A cserépkályha teste és teteje szétválasztva kerül kiszállításra. Ez a két rész garantálja a biztonságos szállítást és megkönnyíti a cserépkályha összeállítását az Ön otthonába.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Több információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tüzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.