FM Prémium peletes vízteres kandalló, 25kW

677 399 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 349
Brand:
Tömeg
180 kg
Méretek
62 × 56 × 106 cm
Teljesítmény
Hidraulikus kör teljesítménye
A szoba fűtésére szolgáló teljesítmény

3.5kW

Vízköpeny mérete L

75L

Felhasznált tüzelőanyag
Maximális üzemi nyomás
Hidraulikus próbanyomás

4 bar

FM Prémium peletes vízteres kandalló – A pelettel való tüzelés élménye és melege!

Az FM Prémium peletes vízteres kandalló az esemineu.ro kínálatában nem csak a piros színével tűnik ki, hanem lenyűgöző technikai tulajdonságaival is. Ez a vízteres kandalló a pelettel történő fűtés előnyeit kínálja, mely a 25kW-os teljesítménnyel garantálja, hogy a hideg téli napokon is meleget adjon otthonának.

Súlyát tekintve 178 kg, így stabil és megbízható. A kandalló maximális üzemi nyomása 2 bár, ami kiváló biztonságot és hosszú élettartamot garantál. A Hidraulikus próbanyomás biztosítja a készülék hibátlan működését és tartósságát. Az elektromos működésű kandalló gondoskodik arról, hogy a használat során a legoptimálisabb hőmérsékletet és energiatakarékosságot biztosítsa.

Az FM Prémium peletes vízteres kandallószámos előnyt kínál, amelyek kiemelik más fűtési megoldások közül. Nézzük meg, hogy melyek ezek az előnyök:

  1. Hatékonyság: A vízteres kandallók az égéstermelék hőjét hasznosítják a víz melegítésére, amely aztán a radiátorokon vagy padlófűtésen keresztül melegíti a lakást. Így a tüzelőanyagból kinyert energia nagyobb része hasznosul, mint egy hagyományos légtér fűtő kandallónál.
  2. Költséghatékonyság: A vízteres kandalló lehetővé teszi a tüzelőanyag (pellet) optimális felhasználását, amely hosszú távon pénzügyi megtakarítást eredményez.
  3. Energiatakarékosság: A vízteres rendszer lehetővé teszi az egész ház egyenletes fűtését, csökkentve a hőveszteséget és az energiaszámlákat.
  4. Kettős funkció: Egy vízteres kandalló nem csak a helyiséget melegíti, hanem a meleg vizet is előállítja, így egy kombinált megoldást kínál a háztartásban.
  5. Környezetbarát: A megfelelő égési technológiával a vízteres kandallók kevesebb káros anyagot bocsátanak ki a légkörbe, hozzájárulva egy tisztább környezethez.

Ami pedig a vezérlést illeti, a távirányító vezérlés megkönnyíti a használatot, és lehetővé teszi a kényelmes beállításokat anélkül, hogy közel kellene menni a kandallóhoz. A helyiség fűtéséhez a teljesítménye 3,5kW, míg a hidraulikus körben a Hőteljesítmény 21.5kW.

A termék kiváló választás mindazok számára, akik keresnek egy kiváló minőségű, vízteres kandallót. Az FM Peletes vízteres kandalló egyedülállóan kombinálja az esztétikai szépséget a funkcionalitással, garantálva a kiváló hőleadást és a hosszú élettartamot.

Figyelmeztetés!

Minden vízteres kandallót, kandallót, kazánt és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor csatlakoztatva vannak. Ez törvény által előírt kötelezettség, enélkül nincs garancia a termékre:

  • A 2012-es XC. törvény a kéménytisztítás közszolgáltatásáról és a BM rendelet (XII.11) előírja, hogy az égőberendezés kéményhez való csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.
  • Az ipari kéménytisztítási nyilatkozat nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő tanúsítványát.

Hogyan történik a szállítás és mit tartalmaz a csomag?

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.

FM Prémium peletes vízteres kandalló szállítása Romániában 3-5 munkanapon belül, Magyarországra és Európába pedig 7-10 munkanapon belül történik a fizetés megerősítése után. Annak érdekében, hogy a terméket tökéletes állapotban kapja meg, a kandallót 16 mm-es műanyag szalagokkal rögzítik egy raklapra, és három réteg fóliával borítjuk. Így a terméket tökéletesen védve és ideális állapotban kapja meg. A csomagban a vízteres kandalló mellett megtalálja a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevet. A könnyebb szállítás érdekében a kiszállítás emelővel felszerelt járművel történik, egészen a kapuig. Tehát, ha fatüzelésű vízteres kandalló, egy minőségi terméket kap, gyorsan és tökéletes állapotban szállítva.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.