FM Prémium peletes vízteres kandalló, 25kW

PRP: 9999 lei i

8699 lei

1757 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 349
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

473.06 EUR x 24 months

Tömeg
180 kg
Méretek
62 × 56 × 106 cm
Teljesítmény
Putere termică în circuit hidraulic

24kW

Puterea pentru încălzirea camerei

6,5kW

Volumul cămășii de apă

55L

Felhasznált tüzelőanyag
Szín

FM Prémium peletes vízteres kandalló

Az FM Prémium peletes vízteres kandalló az esemineu.ro kínálatában nem csak a piros színével tűnik ki, hanem lenyűgöző technikai tulajdonságaival is. Ez a vízteres kandalló a pelettel történő fűtés előnyeit kínálja, mely a 25kW-os teljesítménnyel garantálja, hogy a hideg téli napokon is meleget adjon otthonának.

Súlyát tekintve 178 kg, így stabil és megbízható. A kandalló maximális üzemi nyomása 2 bár, ami kiváló biztonságot és hosszú élettartamot garantál. A Hidraulikus próbanyomás biztosítja a készülék hibátlan működését és tartósságát. Az elektromos működésű kandalló gondoskodik arról, hogy a használat során a legoptimálisabb hőmérsékletet és energiatakarékosságot biztosítsa.

Az FM Prémium peletes vízteres kandallószámos előnyt kínál, amelyek kiemelik más fűtési megoldások közül. Nézzük meg, hogy melyek ezek az előnyök:

  1. Hatékonyság: A vízteres kandallók az égéstermelék hőjét hasznosítják a víz melegítésére, amely aztán a radiátorokon vagy padlófűtésen keresztül melegíti a lakást. Így a tüzelőanyagból kinyert energia nagyobb része hasznosul, mint egy hagyományos légtér fűtő kandallónál.
  2. Költséghatékonyság: A vízteres kandalló lehetővé teszi a tüzelőanyag (pellet) optimális felhasználását, amely hosszú távon pénzügyi megtakarítást eredményez.
  3. Energiatakarékosság: A vízteres rendszer lehetővé teszi az egész ház egyenletes fűtését, csökkentve a hőveszteséget és az energiaszámlákat.
  4. Kettős funkció: Egy vízteres kandalló nem csak a helyiséget melegíti, hanem a meleg vizet is előállítja, így egy kombinált megoldást kínál a háztartásban.
  5. Környezetbarát: A megfelelő égési technológiával a vízteres kandallók kevesebb káros anyagot bocsátanak ki a légkörbe, hozzájárulva egy tisztább környezethez.

Ami pedig a vezérlést illeti, a távirányító vezérlés megkönnyíti a használatot, és lehetővé teszi a kényelmes beállításokat anélkül, hogy közel kellene menni a kandallóhoz. A helyiség fűtéséhez a teljesítménye 3,5kW, míg a hidraulikus körben a Hőteljesítmény 21.5kW.

A termék kiváló választás mindazok számára, akik keresnek egy kiváló minőségű, vízteres kandallót. Az FM Peletes vízteres kandalló egyedülállóan kombinálja az esztétikai szépséget a funkcionalitással, garantálva a kiváló hőleadást és a hosszú élettartamot.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.