Fatüzelésű 70L-es acél kazán, economic tűztérrel, 2kg/h

(4 vásárlói értékelés)
PRP: 1099 lei i

899 lei

182 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

4 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 6426340000755
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

225.22 EUR x 4 months

Tömeg
54 kg
Méretek
31 × 31 × 107 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság

2,5 mm

A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Lungimea lemnului utilizat

30 cm

Maximális üzemi nyomás

Fatüzelésű 70L-es acél kazán

A Fatüzelésű 70L-es acél kazánunk tökéletes választás, ha hatékony és gazdaságos fűtési megoldást keresel. Az acél kazán 2.5 mm vastag anyagból készül, ami rendkívüli tartósságot és megbízhatóságot biztosít. A 120 mm-es füstcső átmérőjének köszönhetően hatékonyan távozik a füst, minimalizálva a hőveszteséget és növelve a hatékonyságot.

A Fatüzelésű 70L-es acél kazán tűztere egy fontos eleme a bojlereknek, mivel itt történik a fűtési folyamat. A bojler egy olyan eszköz, amelyben a hideg víz felmelegszik a tűztérben lévő hőforrás (általában gázégő vagy elektromos fűtőszál) által.A tűztér kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy a hő hatékonyan átadódjon a víznek, ami felmelegszik, mielőtt a rendszer továbbítja azt a csapokhoz vagy a fűtőtestekhez.

A kazán üzemi nyomása 3 bar, amely biztonságos működést és stabilitást garantál. A Fatüzelésű 70L-es acél kazán teljesítménye 4.5 kW, amely elegendő hőenergiát biztosít a megfelelő fűtéshez és melegvíz-ellátáshoz. A 70 literes űrtartalomnak köszönhetően elegendő víz áll rendelkezésre a mindennapi igények kielégítéséhez.

Ez a fatüzelésű kazán rendkívül hatékony és gazdaságos, mind a fűtési költségek, mind pedig az üzemeltetés szempontjából. A kifinomult tűztér technológia révén a kazán maximális hőtartalmát érheted el a felhasznált tűzifa mennyiségének csökkentése mellett. Az optimalizált égési folyamat hatékonyan hasznosítja a hőenergiát, csökkentve ezzel a fűtési költségeket és környezetkímélőbb megoldást nyújtva.

A 41 kg-os súlya könnyű telepítést és kezelhetőséget tesz lehetővé. A kompakt méret és a felhasználóbarát kezelőpanel könnyű kezelést és karbantartást biztosít.

Válassza Fatüzelésű 70L-es acél kazánunkat, hogy élvezze a hatékony fűtést, megbízható működést és a gazdaságos energiafelhasználást. Legyen önnek is kényelmes és környezetbarát fűtési megoldása!

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Fatüzelésű 70L-es acél kazán, economic tűztérrel, 2kg/h termékről 4 értékelés

 1. Román

  Oprea

  Foarte buna

 2. Román

  Tugui Silviu (megerősített tulajdonos)

  Foarte mulțumit

 3. Román

  Anonymous (megerősített tulajdonos)

  Bună ziua! Sunt foarte mulțumită de produs recomand cu drag tuturor

 4. Román

  Ionut Georgescu (megerősített tulajdonos)

  Miercuri am comandat, joi am primit.Produs de calitate, nota 10.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.