Acél Fatüzelésű Bojler 90L, Tűztér nélkül

(2 vásárlói értékelés)

66 103 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 6426340000045
Brand:
Tömeg
38 kg
Méretek
36 × 36 × 115 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyag
Anyagvastagság
A kémény csatlakozás átmérője
Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

2 Év

Acél Fatüzelésű Bojler 90L

Fedezze fel az esemineu.ro-n a FM által gyártott Acél bojler 90L-t, amely kiemelkedik minőségével és megbízhatóságával. Ez a kiváló minőségű acélból készült készülék, 90 literes kapacitással, tökéletes választás mindazok számára, akik egy hatékony és tartós megoldást keresnek a melegvíz-ellátáshoz.

A bojler 36 × 36 × 115 cm-es méreteivel kompakt, így könnyen beilleszthető a legtöbb helyiségbe, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. A 2,5 mm vastagságú acél anyag garantálja a termék hosszú élettartamát, ellenállva a mindennapi használat okozta kopásnak és korróziónak.

A 5,5 kW teljesítmény biztosítja a gyors és hatékony vízmelegítést, miközben a 120 mm átmérőjű kémény csatlakozás lehetővé teszi a könnyű telepítést és integrációt a meglévő rendszerekbe. A maximális 3 bar üzemi nyomás biztosítja a készülék biztonságos működését a különböző igényekhez igazítva.

Az Acél bojler 90L nemcsak hogy kiválóan teljesít, de 2 év garanciát is kínál, ami bizonyítja a gyártó bizalmát a termék minőségében és megbízhatóságában. Ez a garancia biztosítja, hogy bármilyen gyártási hiba esetén nyugodtan számíthat a gyors és hatékony segítségre.

Válassza ezt az acél bojlert az esemineu.ro kínálatából, ha egy megbízható, energiatakarékos és hosszú élettartamú megoldást keres a melegvíz-ellátásra. A FM által gyártott Acél bojler 90L tökéletes választás minden otthon számára, ahol fontos a minőség, a hatékonyság és a tartósság.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Acél Fatüzelésű Bojler 90L szállítási határideje:

 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Acél Fatüzelésű Bojler 90L, Tűztér nélkül termékről 2 értékelés

 1. Román

  Florian Cososchi (megerősített tulajdonos)

  Livrare rapida. Cazanul excelent!

 2. Román

  Anonymous (megerősített tulajdonos)

  Calitate /preț ok.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.