Csikó cserépkályha Rusztikus/Krém, Fatüzelésű Cserépkályha jobbos/balos füst kivezetés, 10kW

263 790 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 165
Brand:
Tömeg
270 kg
Méretek
100 × 47 × 100 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Csikó cserépkályha Rusztikus/Krém

A Csikó cserépkályha Rusztikus/Krém, Fatüzelésű Cserépkályha egy igényes és stílusos megoldás a ház melegének és hangulatának fokozására. Az elegáns kialakítású cserépkályha nem csak hatékony fűtőberendezés, hanem esztétikai élményt is nyújt a lakásban. A cserépkályha 10 kW-os teljesítménye lehetővé teszi, hogy akár nagyobb helyiségeket is hatékonyan és gyorsan ki fűtsön.

A cserépkályha anyaga magas minőségű öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a tűz látványának élvezetét, miközben biztonságosan használja. Az öntvény lábak a kályhát stabilan tartják és hozzájárulnak a rusztikus megjelenéshez. A krém-színű cserépkályha kiválóan illeszkedik a klasszikus és rusztikus stílusú otthonokba, hozzájárulva a meghitt és hangulatos légkör kialakításához.

A cserépkályha bal és jobb oldali füstkivezetéssel is rendelhető, így a kályhát könnyedén a lakás elrendezésének megfelelően lehet elhelyezni. A 120 mm-es füstcső mérete optimális légáramlást biztosít, így a tűz hatékonyan ég, és a kályha gyorsan felmelegíti a környezetét.

A cserépkályha 1000 mm hosszúsággal, 1000 mm magassággal és 470 mm mélységgel rendelkezik, ami ideális méretnek bizonyul. A 270 kg-os súlya garantálja a stabil állást és hosszú élettartamot.

A Csikó cserépkályha nemcsak kiváló fűtőteljesítményével és esztétikus megjelenésével emelkedik ki, hanem a fatüzelés révén környezetbarát fűtési megoldást is kínál. A fatüzelés hagyományos és természetes módja a fűtésnek, amely hangulatos és kellemes meleget nyújt otthonában.

Válassza a Csikó cserépkályhát, ha egy olyan megbízható és esztétikus fűtőberendezést keres, amely nemcsak hatékonyan fűt, hanem díszíti is otthonát, hozzájárulva a kellemes és meghitt légkörhöz.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.