Celsius Heating puffertartály 4000L/2650, hőcserélő szigetelés nélkül

1 798 488 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 257
Kategória:
Brand:
Tömeg
340 kg
Méretek
170 × 170 × 265 cm
Kapacitás
Energetikai osztály

Diametru rezervor

1500 mm

Szigetelés vastagsága

100 mm

Átmérő szigeteléssel
Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet

Egy puffer tartály egy olyan berendezés, amelyet főként fűtési rendszerekben használnak. Az alapvető célja a hőenergia tárolása és szabályozása a fűtési rendszerben. Azáltal, hogy a tartályba tárolják a felesleges hőt, amikor a fűtési rendszer magasabb teljesítményen működik, és azt később felhasználják, amikor a fűtési igény csökken, a puffer tartályok több előnyt is kínálnak a fűtési rendszerek hatékonyságának és kényelmének növelése érdekében.

A Celsius Heating puffertartály 4000L/2650 hőcserélő kínálja a megbízható hőtárolást és hatékony hőcserélő rendszert minden otthoni fűtési igényhez. Ez a kiváló minőségű tartály kiváló választás azok számára, akik magas hatékonyságú fűtési megoldást keresnek. A tartály kapacitása 1000 liter, amely elegendő tárolókapacitást biztosít a hosszantartó és stabil hőellátáshoz.

A puffertartály osztályozása energetikai szempontból “C” osztályba tartozik, amely azt jelzi, hogy környezettudatosan használható, minimalizálva ezzel az energiafogyasztást és a költségeket. A tartály kialakítása és méretei lehetővé teszik a hatékony telepítést és integrációt a meglévő fűtési rendszerekbe.

A rezervor átmérője 1500 mm, és a tartály 2650 mm magas. A maximális munkanyomás 3 bar, és a tartályban kezelhető maximális hőmérséklet 95 °C. Ezen tulajdonságok garantálják a biztonságos működést és a hőmérséklet szabályozását, ami elengedhetetlen az optimális fűtési teljesítmény eléréséhez.

A tartály izolálásának vastagsága 100 mm, ami tovább fokozza a hatékonyságot és minimalizálja a hőveszteséget. Az izolált kivitel csökkenti a fűtési költségeket, miközben megőrzi a tárolt hőt hosszabb ideig.

Az összességében 1700 mm átmérőjű tartály könnyen beilleszthető bármilyen háztartásba vagy fűtési rendszerbe. A Celsius Heating puffertartály 4000L/2650 hőcserélő a megbízhatóság és hatékonyság egyedülálló kombinációját nyújtja, megteremtve a tökéletes környezetet a kényelmes és költséghatékony fűtéshez. Válassza a Celsius Heating termékeket, hogy otthonában a legmagasabb szintű hőkomfortot élvezhesse.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.