Celsius Heating 1500L/2410 puffertartály, hőcserélő szigetelés nélkül

Original price was: 574 599 Ft.Current price is: 402 219 Ft.

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 254
Kategória:
Brand:
Tömeg
390 kg
Méretek
130 × 130 × 240 cm
Kapacitás
Energetikai osztály

Szigetelés vastagsága

100 mm

Átmérő szigeteléssel
Átmérő szigetelés nélkül
Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet

A Celsius Heating 1500L/2410 puffertartály a hatékony és innovatív hőtárolás megtestesítője. Kiváló választás mindazok számára, akik kiváló minőségű és hosszú élettartamú terméket keresnek. Ez a tartály 1500 literes kapacitással rendelkezik, ami ideális választás a közepes méretű létesítmények számára.

Az energiaosztály a „C” kategóriába esik. Ez garantálja, hogy a tartály hatékonyan működik, miközben a lehető legkevesebb energiát használja fel. Így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy energiaköltségeiket minimalizálják a Celsius Heating termékkel.

A 100 mm-es izolációs vastagság egy másik figyelemre méltó jellemző. Ez azt biztosítja, hogy a meleg víz hőmérséklete sokáig megmaradjon, csökkentve a hőveszteséget. Mindez növeli a rendszer hatékonyságát és gazdaságosságát.

A 1300 mm-es izolált átmérő tökéletes illeszkedést biztosít a legtöbb helyiségben. A 900 mm-es átmérő izoláció nélkül kiválóan használható a tartály elhelyezésénél. Az optimális méretek gondoskodnak arról, hogy a tartály a lehető legkevesebb helyet foglalja el, miközben maximális tárolási kapacitást biztosít.

Az 2410 mm-es magasság kiválóan illeszkedik a modern épületekbe. Így a tartály könnyedén integrálódik a különféle tervezési koncepciókba. Emellett a 3 bar maximális munkanyomás garantálja a termék hosszú távú megbízhatóságát. Ez a tartály nem csak hatékony, hanem biztonságos is.

A 95 °C maximális hőmérséklet azt jelenti, hogy a Celsius Heating tartály képes nagy hőmérsékletekkel is megbirkózni. Kiváló választás olyan rendszerekhez, ahol magas hőmérsékletű vizet kell tárolni. Ez a funkció növeli a rendszer rugalmasságát és alkalmazhatóságát.

Összefoglalva, a Celsius Heating 1500L/2410 puffertartály a modern technológia és a hatékonyság kombinációja. A minőségi anyagok és a kiváló tervezés garantálja, hogy ez a termék hosszú időn keresztül szolgálja a felhasználókat. Akár otthoni, akár ipari felhasználásra keres megoldást, ez a tartály minden igényt kielégít.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.