4R+M+V fehér csempekályha

(1 vásárlói értékelés)

2399 lei

485 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 128
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

137.03 EUR x 24 months

4R+M+V fehér csempekályha

A 4R+M+V fehér cserépkályha egy elegáns és hatékony fűtőberendezés, amely tökéletes választás otthona melegének és hangulatának fokozására. A kályha teljesítménye 7 kW, ami optimális hőleadást és kényelmes fűtést biztosít a közepes méretű helyiségekben is.

A cserépkályha teljesítményét számos tényező befolyásolja, például a kályha mérete, a tüzelőanyag típusa és minősége, valamint a kályha hatékonysága. Minél magasabb a teljesítménye a cserépkályhának, annál nagyobb területet képes hatékonyan fűteni.

A kályha füstcsöve 120 mm-es, ami lehetővé teszi a hatékony füstelvezetést és minimalizálja a káros anyagok kibocsátását. A tüzelőanyag lehet brikett vagy fa, így lehetősége van a kényelmes és gazdaságos fűtésre.

A kályha anyaga csempe tégla és márvány, amelyek kiváló hőtartó és hőátadó tulajdonságokkal rendelkeznek. Az öntöttvas ajtó hőálló üveggel tökéletes megoldás, hogy élvezze a lángok játékát és a meleg fényt, miközben a kályha biztonságosan működik. Az öntvény lábak nemcsak stabil alapot biztosítanak a kályhának, hanem egyedi és esztétikus megjelenést is kölcsönöznek neki.

A kályha fehér színe elegáns és modern, amely könnyedén illeszkedik bármelyik belső térhez, és még jobban fokozza a helyiség hangulatát. A kályha méretei 470 mm hosszúságban és szélességben, valamint 1100 mm magasságban vannak, és 200 kg-os súlya stabilitást és masszivitást biztosít.

A 4R+M+V fehér csempekályha egy minőségi és megbízható berendezés, amely hosszú éveken át biztosítja a meleget és kényelmet otthonában. A modern és esztétikus megjelenése, valamint az energiatakarékos üzemeltetése révén ideális választás mindazoknak, akik szeretnék meleg és barátságos légkört teremteni otthonukban.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Tömeg
200 kg
Méretek
45 × 45 × 108 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Szín

4R+M+V fehér csempekályha termékről 1 értékelés

  1. Román

    Claudia

    Frumos

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.