Termékek

3 Soros Melegitő cserépkályha Krém/Rusztik, üveg ajtós 5kW

1 999 lei

Availability: Készleten: 2

Teljesítmény

Kivitelezés

Füstcső mérete

Tüzelőanyag

,

Szín

Anyag

,

Hosszúság/szélesség

470 mm

Mélység

Magasság

Súly

Model

3R+P+V+F Krém/Rusztik

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

3 Soros Melegitő cserépkályha Krém/Rusztik

​5 soros kézműves Erdélyi cserépkályha, hagyományos eljárással kovácsoltvas keretre építve üvegezett ajtóval készítjük.

Különleges megjelenésű fatüzelésű kandalló tipusú cserépkályha, mely tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel. Finom módon adja át a hőt, csak tapintásra meleg. Nincsenek forró felületek vagy nyílt lángok, amelyek égési sérülést okozhatnak. A füstelvezetés a felső részen a gránit kőzepén található. A csempelapok tökéletesen egyenesek és kiválóan illeszkednek egymáshoz.  Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig tartó fenntartása az égéstérben található samott bélésnek köszönhető, öntöttvas ráccsal és hamutartóval van ellátva.  Használati fa hossza max. 30 cm.
A kályhák tűztere 30 mm vastag samottlapokból kerül kialakításra. Prémium minőségű termék, a beszerelése nem igényel szakmai tudást.

A Caro 5 soros cserépkályha öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel van felszerelve, amely akár 800° C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek. Első használatkor csak az öntöttvas ajtók és a kályha teteje melegszik fel. 2 tűzrakás után a samott bélés és a csempelapok elkezdenek felmelegedni, majd hőt sugároznak.  Napi két-három tüzeléssel a kályha éjjel – nappal hőt sugároz.

Javaslat:

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben javasoljuk, hogy tartsa nyitva a hamutartó ajtaját minimum egy ujjnyira. A tűz leégése után zárja be a hamutartót, hogy a levegő ne keringjen a kályhában, és a lehető legtovább tartsa a hőt.  Száraz fa használata esetében a kandallóajtóban levő ablak mindig tiszta marad.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot.A tűzhely kizárólag fűtésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas./ A tűzhelyet kizárólag fűtésre használja. Hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása eltömődhet. Ha hulladékot éget el a tűzhelyben, a cserépkályha tűzhely füstkivezető nyílása eltömődhet.

Ajánlott fokozatosan felfűteni a cserépkályhát, célszerű az első tűzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani mivel nincs telyesen ki száradva. A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 130 cm vastagnak. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Még több cserépkályháért kattintson a hordozhato-csempekalyhak katekoriára

Szállítás:

3 Soros Melegitő cserépkályha Krém/Rusztik, a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon. Hogy szállítás közben ne tudjon leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A cserépkályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. Ki szállítjuk Magyarország vagy egész Európa szerte. A szállítási határidő, az átutalás utáni 5 munkanap alatt történik.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “3 Soros Melegitő cserépkályha Krém/Rusztik, üveg ajtós 5kW”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár