Zománcozott fekete falrózsa, 120 mm átmérőjű

35 lei

7 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

7 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 50
Brand:

Zománcozott fekete falrózsa – Elegáns és hatékony megoldás a füst elvezetésére

A fekete zománcolt falrózsa egy stílusos és megbízható eszköz a füst elvezetésére és a fűtési rendszerek hatékony működtetésére. Kiváló minőségű anyagból készül, és fekete zománc réteggel van bevonva, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem védelmet nyújt a korrózió ellen is.

Főbb jellemzők a fekete zománcolt falrózsára:

  1. Méretek és anyagok: A falrózsa átmérője 120 cm, ami ideális a közepes és nagyobb méretű fűtési rendszerekhez. Kiváló minőségű és tartós anyagból készül, amely ellenáll a magas hőmérsékleteknek és a korróziónak.
  2. Fekete zománc réteg: A falrózsa fekete zománc réteggel van bevonva, amely nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem további védelmet nyújt a korrózió ellen. Ez biztosítja a falrózsa hosszú élettartamát és vonzó külsejét.
  3. Hatékony füstelvezetés: A fekete zománcolt falrózsa hatékonyan vezeti el a füstöt és az égéstermékeket. Biztosítja a megfelelő szellőzést és minimalizálja a káros anyagok felhalmozódását a lakóterekben.
  4. Egyszerű szerelés és használat: A falrózsa könnyen és gyorsan szerelhető. Kompatibilis a különböző fűtési rendszerekkel, és könnyen kezelhető.
  5. Tartósság és megbízhatóság: A fekete zománcolt falrózsa kiváló minőségű anyagból készül, amely ellenáll a környezeti hatásoknak és hosszú élettartammal rendelkezik. Biztosítja a hosszú távú megbízható működést.
  6. Stabilitás és biztonság: A fekete zománcozott falrózsa szilárd és stabil rögzítést biztosít a csővezetékek vagy más alkatrészek számára. Ez a stabilitás fontos lehet a fűtési vagy vízellátási rendszerek biztonságos működése szempontjából, minimalizálva a meglazulás vagy sérülés lehetőségét.

Zománcozott fekete falrózsa ideális választás azok számára, akik elegáns és hatékony megoldást keresnek a füst elvezetésére. Bízza magát a minőségre és válassza a fekete zománcolt falrózsát, hogy fűtése mindig hatékony és biztonságos legyen.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Tömeg
2 kg
Méretek
18 × 18 × 18 cm
Átmérő
Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.