Zománcozott barna füstcső 1 m, FI120 x 1000 mm, fényes barna

47 lei

9 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

12 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 46
Brand:

Zománcozott barna füstcső 1000 mm

A zománcozott barna füstcső egy kiváló minőségű és stílusos fűtőrendszer alkatrész, amely tökéletes választás otthoni vagy kereskedelmi fűtési rendszerekhez. A zománcozott barna szín elegáns és meghitt atmoszférát teremt, amely ideális belső térhez illeszkedik.

A füstcső hossza 1 méter, ami optimális hosszúság a hatékony füstelvezetéshez. A megfelelő hosszúságú füstcső lehetővé teszi a füst és az égéstermékek hatékony elvezetését, minimalizálva a káros anyagok visszatérését a lakóterekbe. Ezáltal biztosítva a tiszta és egészséges belső levegőt.

A 120 mm átmérővel rendelkező füstcső biztosítja a hatékonyságot és a megbízhatóságot. Az optimális átmérő lehetővé teszi a megfelelő füstelvezetést, minimalizálva a hőveszteséget és javítva a fűtési rendszer hatékonyságát. A kiváló minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamat biztosítja a füstcső hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

A zománcozott barna füstcső nemcsak a stílus miatt kiemelkedő, hanem a funkcionalitása miatt is. A fényes barna zománc bevonat elegáns megjelenést kölcsönöz a füstcsőnek, amely különleges és meghitt atmoszférát teremt a fűtött terekben. A zománc bevonat emellett védelmet nyújt a füstcsőnek, minimalizálva a korróziót és a kopást, és hosszú távon megőrizve lenyűgöző megjelenését.

  1. Hatékony füstelvezetés: A zománcozott barna füstcső lehetővé teszi a hatékony és biztonságos füstelvezetést a fűtési rendszerből vagy kéményből. A füstcső a káros anyagokat, például a füstöt és a szén-monoxidot hatékonyan vezeti el, minimalizálva a lakóterek légszennyezését és az egészségügyi kockázatokat.
  2. Tartósság és védelem: A zománcozott füstcső vastag és tartós anyagból készül, ami hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. A zománc bevonat továbbá védelmet nyújt a füstcsőnek a korrózió és a kopás ellen. Ezáltal hosszú távon megőrzi az esztétikus megjelenést és a funkcionalitást.
  3. Rugalmas alkalmazás: A zománcozott barna füstcső 1000 mm széles körben alkalmazhatók különböző fűtési rendszerekben és kéményekben. Különböző méretekben és csatlakozási lehetőségekkel rendelkeznek, így könnyen alkalmazkodnak a különböző rendszerekhez és környezetekhez. Ezáltal rugalmas telepítést és felhasználást tesznek lehetővé.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Tömeg
2 kg
Méretek
100 × 12 × 12 cm
Átmérő
Anyagvastagság
Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.