Zománcozott barna falrózsa, 120 mm átmérőjű

(1 vásárlói értékelés)
PRP: 39 lei i

35 lei

7 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

7 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 48
Brand:
Tömeg
1 kg
Méretek
18 × 18 × 18 cm
Átmérő
Finisaj

Lucios

Szín

Zománcozott barna falrózsa – Elegáns és hatékony megoldás a füst elvezetésére

A barna zománcolt falrózsa egy stílusos és megbízható eszköz a füst elvezetésére és a fűtési rendszerek hatékony működtetésére. Kiváló minőségű anyagból készül, és barna zománc réteggel van bevonva, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem védelmet nyújt a korrózió ellen is.

Főbb jellemzők a barna zománcolt falrózsára:

 1. Méretek és anyagok: A falrózsa átmérője 120 cm, ami ideális a közepes és nagyobb méretű fűtési rendszerekhez. Kiváló minőségű és tartós anyagból készül, amely ellenáll a magas hőmérsékleteknek és a korróziónak.
 2. Barna zománc réteg: A falrózsa barna zománc réteggel van bevonva, amely nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem további védelmet nyújt a korrózió ellen. Ez biztosítja a falrózsa hosszú élettartamát és vonzó külsejét.
 3. Hatékony füstelvezetés: A barna zománcolt falrózsa hatékonyan vezeti el a füstöt és az égéstermékeket. Biztosítja a megfelelő szellőzést és minimalizálja a káros anyagok felhalmozódását a lakóterekben.
 4. Egyszerű szerelés és használat: A falrózsa könnyen és gyorsan szerelhető. Kompatibilis a különböző fűtési rendszerekkel, és könnyen kezelhető.
 5. Tartósság és megbízhatóság: A barna zománcolt falrózsa kiváló minőségű anyagból készül, amely ellenáll a környezeti hatásoknak és hosszú élettartammal rendelkezik. Biztosítja a hosszú távú megbízható működést.
 6. Stabilitás és biztonság: A zománcozott barna falrózsa szilárd és stabil rögzítést biztosít a csővezetékek vagy más alkatrészek számára. Ez a stabilitás fontos lehet a fűtési vagy vízellátási rendszerek biztonságos működése szempontjából, minimalizálva a meglazulás vagy sérülés lehetőségét.

Zománcozott barna falrózsa ideális választás azok számára, akik elegáns és hatékony megoldást keresnek a füst elvezetésére. Bízza magát a minőségre és válassza a barna zománcolt falrózsát, hogy fűtése mindig hatékony és biztonságos legyen.

Szállítási határidő:
 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Zománcozott barna falrózsa, 120 mm átmérőjű termékről 1 értékelés

 1. Román

  IOANA DOBRE (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.