Vízteres Prémium Csikó Kályha, 10kW

233 599 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 355
Brand:
Tömeg
250 kg
Méretek
46 × 78 × 130 cm
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

50 – 55 cm

Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Model

Tip cizmă Maro

Füstelvezetés
Teljesítmény
Hatékonyság

Vízteres Prémium Csikó Kályha

Fedezze fel a Vízteres Prémium Csikó Kályhát, egy kivételes 10kW teljesítményű fűtési megoldás. Azok számára, akik a hatékonyságot és a stílust egyaránt fontosnak tartják. Ez a vízteres csikó kályha nem csak a meleg és kellemes légkört biztosítja otthonában, hanem a dizájnjával is hozzájárul a helyiség hangulatához.

A barna csikó kályha megjelenése elegáns és időtálló, tökéletesen illeszkedik a különböző enteriőrökbe. A kályha színe és formája gondosan van kiválasztva, hogy minden típusú otthonban jól mutasson, legyen szó modern vagy hagyományos stílusról.

A 10kW teljesítmény biztosítja, hogy a Vízteres Prémium Csikó Kályha képes legyen hatékonyan fűteni akár nagyobb tereket is. A vízteres rendszer lehetővé teszi, hogy a kályha ne csak a levegőt, hanem a vizet is felmelegítse, így a melegvíz-ellátást is támogatva.

Ez a vízteres csikó kályha kiválóan alkalmazható központi fűtési rendszer részeként, vagy akár önálló fűtési megoldásként is. A kályha hatékonyan osztja el a hőt, így biztosítva a folyamatos meleget a hideg téli napokon.

Az esemineu.ro által kínált Vízteres Prémium Csikó Kályha nemcsak megbízható és hatékony, hanem hosszú élettartamú is. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kivitelezés garantálják, hogy a kályha éveken át megbízható társa lesz a fűtésben.

Összefoglalva, a Vízteres Prémium Csikó Kályha az esemineu.ro-n tökéletes választás azok számára, akik egy multifunkcionális, hatékony és esztétikus fűtési megoldást keresnek. A barna csikó kályha kivitele és a 10kW teljesítménye gondoskodik arról, hogy otthona mindig meleg és vendégszerető legyen.

A vízteres prémium csikó kályha kiváló választás, ha egy megbízható, hatékony és stílusos fűtési megoldást keres otthonába

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tüzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.