Vastag falú füstcső FI120 x 1000mm, matt fekete, elzáró szeleppel

68 lei

14 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 178
Kategória:
Brand:

Vastag falú füstcső FI120 x 1000mm – Minőség, amelyben megbízhat!

Amikor a tűzrakásról vagy fűtésről van szó, a biztonság elsődleges. Ebben a kategóriában kiemelkedik a Vastag falú füstcső FI120 x 1000mm. Ezt a terméket azok számára terveztük, akik nem akarnak kompromisszumot kötni. A kiváló minőségű acél tábla garantálja a termék hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

Átmérő: 150mm. Ez a méret kiválóan alkalmas a legtöbb otthoni és ipari alkalmazáshoz. A 150mm-es átmérő lehetővé teszi a megfelelő levegőáramlást és hatékony füstkivezetést. Ezzel nem csak a biztonságot, de a hatékonyságot is növeli.

Az Anyag vastagsága: 1,5mm. A vastag falú kialakítás garantálja, hogy a cső idővel sem deformálódik vagy sérül. A 1,5mm vastagság pedig tökéletes egyensúlyt teremt az erősség és a rugalmasság között.

Anyag: acél tábla. Az acél ismert tartósságáról és megbízhatóságáról. A kiváló minőségű acél tábla nem csak az élettartamot növeli, hanem a hatékonyságot is. A vastagsága és az anyagminősége egyaránt hozzájárul a termék kiváló teljesítményéhez.

Szín: fekete. A matt fekete szín nem csak esztétikus, de praktikus is. Könnyen illeszkedik bármilyen belső térhez. Emellett kevésbé látszanak rajta a karcok vagy a használat során keletkezett egyéb sérülések.

De nem csak a kiváló anyagok és a precíz kialakítás miatt választják ezt a terméket. A beépített elzáró szelep hozzáadott biztonságot nyújt. Ez a funkció lehetővé teszi a füstáramlás szabályozását, valamint megakadályozza a visszacsapódást.

Összefoglalva, ha egy megbízható, tartós és esztétikus füstcsövet keres, a Vastag falú füstcső FI120 x 1000mm a tökéletes választás. Azoknak ajánljuk, akik nem elégszenek meg a középszerűvel. A termék minden egyes részletében a minőséget tükrözi, és készen áll arra, hogy hosszú éveken át szolgálja Önt.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Tömeg
1.2 kg
Méretek
25 × 15 × 15 cm
Átmérő
Anyagvastagság
Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.