Termékek

Prémium Natur Csikó cserépkályha, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW

2 849 lei

Törlés
Teljesítmény

Hatékonyság

94 %

Ajánlott Helyiség (m²)

18

Főzőlap méretei cm SZXM

56 X 48

Tűztér mérete cm MXSZXH

19 X 20 X 35

Sütő mérete cm MXSZXH

21 X 18 X 33

Szín

Tüzelőanyag

,

Füstcső mérete

Anyag

, ,

Füstkivezetés

,

Hosszúság/Szélesség

107 cm

Magasság

Mélység

Súly

Model

Csikókályha Natur

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Prémium Natur Csikó cserépkályha

Kézműves Erdélyi cserépkályha, hagyományos eljárással kovácsoltvas keretre építve üvegezett ajtóval keszítjűk.

Különleges megjelenésű fatüzelésű csikó cserépkályha, mely tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel. Finom módon adja át a hőt, csak tapintásra meleg. Nincsenek forró felületek vagy nyílt lángok, amelyek égési sérülést okozhatnak. A fűstelvezetés a felső részen található. A csempelapok tökéletesen egyenesek és kiválóan illeszkednek egymáshoz.  Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig tartó fenntartása az égéstérben található samott bélésnek köszönhető, öntöttvas ráccsal és hamutartóval van ellátva.  Használati fa hossza max. 30 cm.
A kályhák tűztere 30 mm vastag samottlapokból kerül kialakításra. Prémium minőségű termék, a beszerelése nem igényel szakmai tudást.

A kis csikó cserépkályha öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel van felszerelve, amely akár 800° C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek. Első használatkor csak az öntöttvas ajtók és a cserép kályha teteje melegszik fel. 2 tűz után a samott bélés és a csempelapok elkezdenek felmelegedni, majd hőt sugároznak.  Napi két-három tüzel a kályha éjjel – nappal hőt sugároz.

Javaslat:

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben tartsa nyitva a hamutartó ajtaját minimum egy ujjnyira. A tűz leégése után zárja be a hamutartót, hogy a levegő ne keringjen a kályhában, és a lehető leghosszabb ideig tartsa a hőt.  Száraz fa használata esetében a kandallóajtóban levő űveg mindig tiszta marad.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely kizárólag fűtésre és főzésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas. Hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása eltömődhet. 

Ajánlott fokozatosan felfűteni a cserépkályhát, célszerű az első tűzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani mivel nincs telyesen ki száradva. A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 150 cm vastagnak. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Még több cserépkályháért kattintson a hordozható-csempekályhák katekoriára

Szállítás:

Prémium Natur Csikó cserépkályha, a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon. Hogy szállítás közben ne tudjon leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A cserépkályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. A szállítási határidő Romániában 2-3 munkanap, Magyarország ra az átutalás utáni 5 munkanap alatt történik.

Kiszállítjuk Magyarország és egész Európa szerte.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “Prémium Natur Csikó cserépkályha, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár