Prémium Grill R 116X30, FM

77 782 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 407
Brand:
Tömeg
45 kg
Méretek
116 × 30 cm
Anyag
Anyagvastagság
Hammú rács
Felhasznált tüzelőanyag
Garancia

2 Év

Prémium Grill R 116X30

Fedezze fel az eSemineu.ro-n a Prémium Grill R 116X30-at, a kültéri sütögetések új dimenzióját. Ez a FM által készített grill maga a tökéletesség minden kertben. A 45 kg súly biztosítja stabilitását, még szélben is. Méretei, 116 × 30 cm, tökéletesen illeszkednek minden kültéri helyszínre. Az acél anyagból készült szerkezet garantálja a hosszú élettartamot. Az anyagvastagság 3 mm, ami rendkívüli tartósságot nyújt. A Hammú rács Krómozott acél-ból készült, ami könnyű tisztítást és hosszú távú használatot kínál. Használható Fa és Szén tüzelőanyaggal, így sokoldalúságot biztosít. A termékhez 2 Év garancia tartozik, amely bizonyítja elkötelezettségünket a minőség mellett.

A Prémium Grill R 116X30 tökéletes választás azok számára, akik a minőségi kültéri főzés hívei. Az FM által gyártott grill megbízhatóságot és tartósságot ígér a 45 kg súlynak köszönhetően. A 116 × 30 cm méretek ideálisak minden kültéri rendezvényhez. Az acél anyag és a 3 mm anyagvastagság hosszú távú használatot garantál. A Krómozott acél hammú rács a könnyű tisztítás miatt kiváló választás. A Fa és Szén tüzelőanyaggal való kompatibilitás sokoldalúságot biztosít. A 2 Év garancia pedig megerősíti, hogy bízhat a termék minőségében.

Az eSemineu.ro kínálatában a Prémium Grill R 116X30 kiemelkedik a minőségi grillezési lehetőségek közül. Az FM gyártmányú, 45 kg súlyú grill stabil és megbízható választás. A 116 × 30 cm méretek tökéletesen illeszkednek a kültéri területekre. Az acél anyagból készült, 3 mm vastagságú grill tartósságot ígér. A Krómozott acél hammú rács könnyen tisztítható, így a grill hosszú távon megőrzi új állapotát. A Fa és Szén tüzelőanyag-használat sokoldalúságot biztosít. A 2 Év garancia megerősíti a termék minőségét és tartósságát.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Bízunk benne, hogy elégedett lesz a Prémium Grill R 116X30-val. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.