Piros Taurus Kandalló sütővel, Pro Termo Piros színben 12kW

194 572 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 139
Kategória:
Brand:
Tömeg
90 kg
Méretek
52 × 46 × 102 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető légtér
A kémény csatlakozás átmérője
Anyag
Anyagvastagság
Rakodóajtó mérete (M X SZ)

22 x 22 cm

A tűztér mérete (H x Sz x M):

40 x 33 x 33 cm

A sütő mérete (H x Sz x M)

44 x 39 x 21 cm

Felhasznált tüzelőanyag
Model
Garancia

2 Év

Piros Taurus Kandalló sütővel – A fával való tüzelés élménye és melege!

Fedezze fel a Piros Taurus Kandalló sütővel előnyeit az eSemineu.ro weboldalon! Ez a Pro Termo Piros színben 12kW teljesítményű kandalló tökéletes választás otthonába. Kandalló modern designnal és kiemelkedő hatékonysággal.

Teljesítmény és Hatékonyság

A Hordozható kandalló könnyen mozgatható és telepíthető. Szabadonálló kandalló kialakítása bármely helyiségben jól mutat. A Pro-Termo gyártó garancia a minőségre. Súlya 90 kg, ami biztosítja a stabilitást.

Méretei 52 × 46 × 102 cm, így könnyen elhelyezhető. A 12 kW teljesítmény elegendő meleget biztosít. Hatékonyság 76,04%, ami energiatakarékos működést jelent.

Tökéletes Megoldás Otthonába

Fűthető légtér 220-240 m3, nagy helyiségek fűtésére alkalmas. A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, ami biztosítja a megfelelő füstelvezetést. Szín: matt fekete és piros, ami elegáns megjelenést kölcsönöz.

Anyaga acél, tartós és megbízható. Anyagvastagság 1,5mm, hosszú élettartamot garantál. A rakodóajtó mérete 22 x 22 cm, megkönnyíti a tüzelőanyag betöltését.

Kényelmes és Praktikus

A tűztér mérete 40 x 33 x 33 cm, elegendő helyet biztosít a tüzelőanyagnak. A sütő mérete 44 x 39 x 21 cm, tökéletes sütési lehetőséget nyújt. Felhasznált tüzelőanyag: brikett és fa, környezetbarát megoldás.

A hordozható model könnyen mozgatható és elhelyezhető. Garancia 2 év, ami biztosítja a nyugalmat és megbízhatóságot.

Az eSemineu.ro Előnyei

Az eSemineu.ro kiváló minőségű kandallókat kínál gyors szállítással. A Piros Taurus Kandalló sütővel tökéletes választás a hideg napokra. Pro Termo Piros színben 12kW kandalló, amely hatékony és stílusos.

Ne habozzon, válassza a Piros Taurus Kandalló sütővel modellt, és élvezze a meleget és a kényelmet otthonában. Az eSemineu.ro a legjobb megoldást nyújtja minden fűtési igényére. Fedezze fel a minőséget és a funkcionalitást egyetlen termékben!

Látogasson el az eSemineu.ro oldalra, és vásárolja meg most a Hordozható kandallót. Élvezze a szabadonálló kandalló előnyeit és a Pro-Termo gyártó minőségét. A legjobb választás a Piros Taurus Kandalló sütővel, hogy otthona mindig meleg és barátságos legyen.

Ajánlás a maximális hatékonyság eléréséhez:

Égés közben javasoljuk, hogy tartsa a hamutartó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy megfelelő huzat legyen. Miután a tűz kialudt, zárja le a hamutartót, hogy ne keringjen a levegő a kályhában, és a hő a lehető leghosszabb ideig megmaradjon. Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartása fontos. A samottbélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első tűzgyújtásoknál ne gyújtson intenzív tüzet, és fokozatosan melegítse fel a kályhát. Két tűzgyújtás után a samottbélés és a cseréptéglák elkezdenek felmelegedni, majd sugározni kezdik a hőt. A kémény (cső, kürtő) hossza legalább 5 méter legyen, az elvezetés vastagsága pedig 150 mm. Lásd a szerelési utasításokat a garanciajegy hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékok, ragasztott vagy festett faanyag, rétegelt lemez vagy faforgácslapok, illetve egyéb mesterséges vegyületeket tartalmazó hulladékok égetése tilos, mivel a mérgező anyagok nem égnek el, csak megváltoztatják az állapotukat, és a levegőbe kerülve kiszámíthatatlan következményekhez vezetnek. Piros Taurus Kandalló sütővel fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kandalló-ban, az eltömíti a füstelvezető nyílását.

Figyelmeztetés!

Minden vízteres kandallót, kandallót, kazánt és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor csatlakoztatva vannak. Ez törvény által előírt kötelezettség, enélkül nincs garancia a termékre:

A 2012-es XC. törvény a kéménytisztítás közszolgáltatásáról és a BM rendelet (XII.11) előírja, hogy az égőberendezés kéményhez való csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.
Az ipari kéménytisztítási nyilatkozat nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő tanúsítványát.

Hogyan történik a szállítás és mit tartalmaz a csomag?

Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
Piros Taurus Kandalló sütővel szállítása Romániában 3-5 munkanapon belül, Magyarországra és Európába pedig 7-10 munkanapon belül történik a fizetés megerősítése után. Annak érdekében, hogy a terméket tökéletes állapotban kapja meg, a kandallót 16 mm-es műanyag szalagokkal rögzítik egy raklapra, és három réteg fóliával borítjuk. Így a terméket tökéletesen védve és ideális állapotban kapja meg. A csomagban a vízteres kandalló mellett megtalálja a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevet. A könnyebb szállítás érdekében a kiszállítás emelővel felszerelt járművel történik, egészen a kapuig. Tehát, ha fatüzelésű kandallót válassza, egy minőségi terméket kap, gyorsan és tökéletes állapotban szállítva.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.