Junor Barna Melegítő cserépkályha 3R, 3 soros üvegajtós melegítő Cserépkályha, 6kW

(1 vásárlói értékelés)

167 321 Ft

4 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 121
Brand:
Tömeg
160 kg
Méretek
46 × 46 × 83 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

A Junor Barna Melegítő cserépkályha 3R egy kiváló minőségű és hatékony fűtőberendezés, amely a modern technológiát ötvözi a hagyományos megjelenéssel. A cserépkályha 6 kW teljesítménnyel rendelkezik, így kiválóan alkalmas kisebb és közepes méretű helyiségek fűtésére. A 6 kW teljesítmény azt jelenti, hogy a cserépkályha maximálisan 6 kilowatt (kW) hőenergiát tud előállítani és leadni a környezetébe.

A termék hatásfoka kiemelkedő, 90,5%-os, ez azt jelenti, hogy a használt tüzelőanyag szinte teljes egészében energiává alakul, így hatékonyan hasznosítja a fűtéshez szükséges energiát, és csökkenti az üzemeltetési költségeket. A füstcső mérete 120 mm, ami biztosítja a hatékony és zavartalan füstelvezetést.

A Junor cserépkályhában brikettet és tűzifát is lehet használni, így az Ön számára könnyű és rugalmas megoldást kínál az üzemeltetéshez. A kályha színe sötétbarna, amely időtlen és stílusos megjelenést kölcsönöz az otthonnak.

A cserépkályha 480 mm széles és mély, valamint 82-84 cm magas, így kompakt méretének köszönhetően könnyen elhelyezhető a helyiségben anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. Súlya 160 kg, ami biztosítja a stabil és megbízható működést.

A Junor Barna Melegítő cserépkályha 3R nemcsak hatékony és praktikus, hanem stílusos és esztétikus is. Az üvegajtó lehetővé teszi, hogy élvezze a tüze látványát, miközben a kályha melegen tartja az otthonát.

Ha olyan kályhát keres, amely megbízhatóan és hatékonyan fűt, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz otthonának, akkor a Junor Barna Melegítő cserépkályha 3R a tökéletes választás Önnek.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Junor Barna Melegítő cserépkályha 3R, 3 soros üvegajtós melegítő Cserépkályha, 6kW termékről 1 értékelés

  1. Román

    Movileanu LAZAR (megerősített tulajdonos)

    E foarte frumoasă soba,a venit răpit,ambalată foarte bine,multumim

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.