Încălzitor terasă pe gaz Lounge Imperial, 130X70 cm

1 012 102 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 469
Kategória:
Brand:
Tömeg
60 kg
Méretek
130 × 70 × 94 cm
Asztal magassága (cm)

79

Tüzelőanyag
Teljesítmény
Maximális autonómia

22h – 10kg üzemanyag

Fűthető felűlet (m2)

Személyek száma

8

Anyag
Szín
Garancia

2 Év

Încălzitor terasă pe gaz Slava Low – Simțiți căldura cu eSemineu.ro!

Încălzitor terasă pe gaz Slava Low este soluția ideală pentru confortul termic în aer liber. Încălzitorul de terasă este fabricat din materiale durabile precum oțel și sticlă. Oferă nu doar încălzire eficientă pentru terasa sau grădina dumneavoastră, ci și un aspect elegant.

Încălzire eficientă și consum redus de gaz

Cu o putere maximă de 12 kW, acest încălzitor de terasă poate asigura încălzirea eficientă pentru terasa sau grădina dumneavoastră. Încălzitorul de terasă este proiectat pentru a încălzi o suprafață de până la 30 mp, oferind confortul termic necesar pentru 4 persoane.

Un avantaj major al acestui încălzitor terasă pe gaz Slava Low este consumul redus de gaz. Cu o autonomie maximă de 22h cu 10kg de combustibil, puteți petrece mai mult timp bucurându-vă de exterior fără griji. Incalzitorul de terasa este dotat cu un buton de reglare a flacării, permițând ajustarea nivelului de căldură după preferințele dumneavoastră.

Cu o greutate de 38 kg și dimensiuni de 90 × 90 × 94 cm, acest încălzitor de terasă este ușor de mutat și instalat în orice spațiu exterior. Înălțimea mesei de 79 cm oferă un confort suplimentar pentru utilizatori.

Acest încălzitor de terasă pe gaz Slava Low vine cu husă de protecție, asigurând o durată de viață lungă și protecție împotriva elementelor naturale. Designul său elegant în culoare neagră se potrivește perfect în orice decor exterior, adăugând un plus de stil și funcționalitate.

Acest încălzitor de terasă este ideal pentru cei care doresc să se bucure de confortul termic și de o ambianță plăcută în aer liber, indiferent de sezon. Încălzitorul de terasă pe gaz Slava Low oferă o soluție practică și estetică pentru încălzirea eficientă a terasei sau grădinii dumneavoastră.

Cu o garanție de 2 ani, acest încălzitor de terasă vă oferă siguranța și liniștea necesară pentru a vă bucura de timpul petrecut afară. Descoperiți gama completă de produse pe eSemineu.ro și transformați spațiul exterior într-o oază de căldură și confort.

Alegeți încălzitorul de terasă Slava Low pentru confortul termic, consumul redus de gaz, și durata lungă de ardere. Vizitați eSemineu.ro pentru mai multe detalii și oferte avantajoase.

Livrare:

Încălzitor terasă pe gaz Slava este livrat: Încălzitor terasă pe gaz se livrează paletizat, și protejat în folie de plastic. Este însoțit de manualul de utilizare, declarația de conformitate și certificatul de garanție.

Încălzitor terasă pe gaz este o alegere excelentă pentru sistemele de încălzire a terasei. Este potrivit pentru locuințe rezidențiale, spații comerciale sau industriale. Prin achiziționarea și utilizarea Încălzitor terasă pe gaz Slava Low, vă asigurați un sistem încălzire eficient a terasei, sigur și durabil.

Cum se face transportul și ce conține coletul?

Transportul produsului se face oriunde în țară în 10 zile lucrătoare. În Europa în 15 zile lucrătoare după efectuarea plății confirmate. Pentru a vă asigura că veți primi produsul într-o stare perfectă.

Mai multe informații urmăriți canalul nostru de pe YouTube sau de pe Facebook și Instagram

Pentru alte oferte de încălzitor terasă găsiți clic aici.

eSemineu.ro    Tu faci focul noi dăm confortul!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.