Fehér Csikó cserépkályha, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW

358 078 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 474
Brand:
Tömeg
290 kg
Méretek
100 × 50 × 102 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Code

0709939188086

Fehér Csikó cserépkályha

A Hordozható feher csikó cserépkályha egy hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha, amely a régió gazdag örökségét tükrözi.

Fedezze fel az esemineu.ro kínálatában található Fehér Csikó cserépkályhát, amely egy kivételes választás mindazok számára, akik elegáns és praktikus fűtési megoldást keresnek. Ez a hordozható cserépkályha nemcsak melegséget biztosít, hanem kiválóan illeszkedik bármely otthoni dekorációba.

A hordozható főző cserépkályha különlegessége, hogy nem csak fűtésre, hanem ételek elkészítésére is alkalmas. Az öntöttvas főzőlappal ellátott kályha kiválóan kombinálja a hagyományos főzési módszereket a modern kényelemmel.

Hordozható fehér cserépkályhánk tökéletes választás azok számára, akik szeretik a mobilitást és a stílust. Beépíthető tűztérrel és öntöttvas lábakkal rendelkezik, amelyek nem csak a stabilitást, hanem a tartósságot is garantálják.

Esemineu.ro büszke arra, hogy esemineu premium termékeket kínál ügyfeleinek. Mindegyik termék, beleértve ezt a fehér  Csikó cserépkályhát is, a legmagasabb minőségi elvárásoknak felel meg. Ez a kályha nemcsak meleg és kényelmet biztosít, hanem hosszú távú befektetés is a háztartásában.

A hordozható cserépkályha kiváló választás azok számára, akik egy sokoldalú, mégis stílusos fűtési megoldást keresnek. Legyen szó egy kellemes estéről a családdal vagy egy baráti összejövetelről, ez a cserépkályha mindig a középpontban lesz, melegséget és hangulatot teremtve.

Összefoglalva, a Fehér Csikó cserépkályha az esemineu.ro-n egyedülálló kombinációja a funkcionalitásnak és eleganciának. Ideális választás azoknak, akik egy hordozható, mégis hatékony fűtési megoldást keresnek, amely stílusos kiegészítője lehet otthonuknak.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.