Fehér cserépkályha Lucifer/Virág, Gránitlappal és öntöttvasalattal, 12kW

467 082 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 380
Brand:
Tömeg
300 kg
Méretek
70 × 47 × 108 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

Fehér cserépkályha Lucifer/Virág

Fedezze fel a Fehér cserépkályha Lucifer/Virág modellt, amely egyedülálló eleganciát és kifinomultságot hoz otthonába. A gránitlappal és öntöttvasalattal díszített design nemcsak szemet gyönyörködtető, de a 12kW teljesítmény garantálja, hogy meleg és kényelmes maradjon a teret használók számára.

Ez a hordozható cserépkályha tökéletes választás azok számára, akik rugalmas megoldást keresnek a fűtésre. Könnyedén mozgatható, így szükség esetén más helyiségekbe is áthelyezhető, garantálva ezzel a maximális komfortot minden helyzetben.

Mint egy melegítő cserépkályha, a Lucifer/Virág modell kiválóan alkalmas nagyobb terek gyors és hatékony felfűtésére is. A modern technológiával készült kandalló típusú cserépkályha nemcsak praktikus, de látványos kiegészítője is lehet otthonának.

A cserepkályha 120 mm füstelvezetéssel rendelkezik, ami biztosítja az egyszerű és problémamentes csatlakozást a füstcsatornához. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kályha hatékonyan távolítsa el a füstöt, miközben fenntartja a kellemes hőmérsékletet a szobában.

A Fehér cserépkályha Lucifer/Virág modell nem csupán egy fűtőberendezés, hanem egy művészeti alkotás is, amely tökéletesen illeszkedik minden stílusú enteriőrbe. A gránitlap eleganciája és az öntöttvas részletek erőssége harmonikusan egészíti ki egymást, így ez a kályha egyaránt szolgálja az esztétikumot és a funkcionalitást.

Válassza az esemineu.ro által kínált Fehér cserépkályha Lucifer/Virág modellt, és élvezze azokat az előnyöket, amelyeket ez a magas minőségű, stílusos és hatékony fűtési megoldás nyújt. Legyen szó akár hideg téli estékről, akár kellemes átmeneti időszakokról, ez a kályha minden igényt kielégít, miközben otthona dísze is lesz.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden cserépkályhát, kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Fehér cserépkályha Lucifer/Virág Szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.