Fatüzelésű Acél kazán 120L Celsius Sanitary, tűztérrel, 3kg/h

1099 lei

222 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 396
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

67.69 EUR x 24 months

Tömeg
65 kg
Méretek
40 × 40 × 155 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság
A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

300 mm

Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

2 Év

Fatüzelésű Acél kazán 120L Celsius Sanitary

Esemineu.ro bemutatja a kiváló teljesítményű és hatékonyságú boiler, amely 3kg/h üzemanyag-fogyasztással büszkélkedik. Ez a 65 kg súlyú és 40 × 40 × 155 cm méretű berendezés 120 literes kapacitással rendelkezik, ideális megoldást nyújtva az otthoni melegvíz-szükséglet kielégítésére.

7,5 kW teljesítményű, garantálva ezzel a gyors és hatékony vízmelegítést. Készült acél lemezből, amelynek 2,5 cm vastagsága biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, így könnyen integrálható a meglévő kéményrendszerekbe.

A felhasznált tüzelőanyag lehet brikett vagy fa, amelynek maximális hossza 300 mm lehet. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a rendelkezésükre álló anyagokkal optimalizálják a fűtési költségeket. Maximális üzemi nyomása 3 bar, és képes elérni a maximális hőmérsékletet 65 °C, ami biztosítja a biztonságos működést.

Esemineu.ro 2 év garanciát kínál erre a termékre, ami a minőség és megbízhatóság iránti elkötelezettségüket tükrözi. Ez a boiler tökéletes választás azok számára, akik egy tartós, energiatakarékos és könnyen kezelhető megoldást keresnek otthonuk melegvíz-ellátására.

Összefoglalva, ez a boiler nem csak a hatékonyság és teljesítmény tekintetében kiemelkedő, hanem a tartósság és rugalmas tüzelőanyag-használat szempontjából is. A kiváló anyagminőség, a megbízható üzem és a könnyű integráció a meglévő rendszerekbe ezt a terméket ideális választássá teszik minden háztartás számára.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Fatüzelésű Acél kazán 120L Celsius Sanitary szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.