Fantazia főzőkályha

849 lei

172 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)
-
+
Adaugă la favorite
Credit module tbi bank 3.3.8

212.69 EUR x 4 months

Tömeg
65 kg
Méretek
60 × 50 × 75 cm
Tüzelőanyag
Model

Fantazia

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Teljesítmény

A Fantazia főzőkályha tökéletes választás az otthon melegének és a finom ételek elkészítésének biztosítására. Ez a kályha kombinálja a hatékony fűtést és a kiváló főzési lehetőségeket, így ideális választás családi házakban és vidéki otthonokban.

A 6 kW teljesítményű Fantazia főzőkályha hatékony és megbízható fűtést nyújt a helyiségben. Az 130 mm-es füstcső mérete és a bal vagy jobb oldali füstkivezetés lehetővé teszi a kályha könnyű csatlakoztatását a kéményhez. A tüzelő anyagok között szerepelnek a brikett és a fa, így rugalmasan választhatja ki a megfelelő tüzelőanyagot a kályha üzemeltetéséhez.

A Fantazia főzőkályha barna zománcozott színnel rendelkezik, amely elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz az otthonnak. A kályha méretei kompaktak, így könnyen illeszkedik a konyhába vagy más helyiségekbe. A 750 mm-es magasság, 800 mm-es hosszúság és 437 mm-es mélység ideális arányokat biztosítanak a kályha telepítéséhez.

A Fantazia főzőkályha súlya 65 kg, ami könnyű kezelhetőséget és mozgathatóságot biztosít. Így könnyen áthelyezheti és telepítheti a kályhát az otthon különböző helyiségeiben.

Az öntvény ajtó szellőzővel rendelkezik a következő célokra:

  1. Szabályozza a levegő áramlását: Az öntvény ajtó szellőzője lehetővé teszi a levegő szabályozását a főzőkályhában vagy tűzhelyben. A szellőzőnyílások nyitása és zárása segít a hőmérséklet szabályozásában és a tűz intenzitásának irányításában.
  2. Optimális égési feltételek biztosítása: A szellőzőrendszer segít a megfelelő oxigénellátás fenntartásában a tűzhez. Ez növeli a tűz hatékonyságát és a tüzelőanyag teljes égését, ami tiszta és hatékony fűtést eredményez.
  3. Füst és gázok elvezetése: Az öntvény ajtó szellőzője lehetővé teszi a füst és gázok hatékony elvezetését a tűzről. Ez elősegíti a káros anyagok kibocsátásának minimalizálását és a belső tér tisztán tartását.
  4. Hőmérséklet szabályozása: A szellőzőnyílások segítségével lehetőség van a hőmérséklet szabályozására a kályhában vagy tűzhelyen. A szellőztetés növelheti vagy csökkentheti a hőmérsékletet a fűtési igényeknek megfelelően.

Összességében a Fantazia főzőkályha egy megbízható és sokoldalú eszköz, amely megfelel a fűtési és főzési igényeknek. Az elegáns barna szín és a zománcozott felület stílusos megjelenést kölcsönöz az otthonnak. A kályha könnyen kezelhető és könnyen mozgatható, így rugalmasan alkalmazható az otthon különböző helyiségeiben.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.