Dupla szerpentines termoelektromos 500L vízmelegítő, TESY EV15/7S2 500 75 F42 TP2

400 901 Ft

Elfogyott

Adaugă la favorite
Termékkód: 246
Kategória:
Brand:
Tömeg
158 kg
Méretek
80 × 80 × 167 cm
Tip boiler

Solar cu dublu serpentină

Szerelés
Kapacitás
Felmelegedési idő (perc)
Vezérlés
Temperatura maximă de funcționare

95 °C

Energetikai osztály

Maximum nyomás (bár)

Protecție rezervor

Spumă poliuretanică, Emailat

Átmérő

Dupla szerpentines termoelektromos 500L vízmelegítő

A Dupla szerpentines 500L vízmelegítő – megbízható és hatékony megoldás nagyobb vízigények kielégítésére. A főldön történő felszerelésnek köszönhetően könnyen telepíthető és használható. A nagy kapacitású 500 literes tartály lehetővé teszi a bőséges melegvíz ellátást, ideális nagyobb háztartásokban vagy kereskedelmi környezetekben.

A vízmelegítő megbízható melegvíz biztosítást nyújt, melyet a dupla szerpentines rendszer tesz lehetővé. Ennek eredményeként a vízmelegítő hatékonyan működik, a melegvíz felmelegedési ideje minimális, biztosítva a gyors és folyamatos melegvíz ellátást.

A mekanikus vezérlés egyszerű és könnyen kezelhető, lehetővé téve a felhasználók számára a kívánt hőmérséklet és beállítások könnyű módosítását. Az energiaosztály B kategóriájába tartozik, ami azt jelenti, hogy energiatakarékos és költséghatékony működést biztosít.

A Dupla szerpentines termoelektromos 500L vízmelegítő tartájának maximális nyomása 8 bar, amely biztonságos és megbízható működést garantál. A poliuretán hab és a zománcozott védelem védi a tartályt a korróziótól és hőveszteségtől, ezáltal hozzájárulva a vízmelegítő hosszú élettartamához és megbízhatóságához.

A vízmelegítő masszív kivitele, 158 kg-os súlya és 750 mm átmérője biztosítja a stabilitást és tartósságot. A magasságban pedig 1674 mm-es méretével ideális helyet biztosít a vízmelegítőnek, minimalizálva a helyigényt.

A 500 literes bojler kapacitású vízmelegítő ideális megoldás olyan helyzetekben, ahol nagyobb melegvíz igény van. A nagy kapacitás lehetővé teszi a bőséges melegvíz ellátást, így kiválóan alkalmas nagy családi házakban, több lakásos épületekben, szállodákban, éttermekben vagy egyéb kereskedelmi környezetekben.

Ez a nagy kapacitású bojler lehetővé teszi, hogy egyszerre több vízfelhasználó helyre elegendő melegvíz álljon rendelkezésre anélkül, hogy csökkenne a víz hőmérséklete vagy a víznyomás. Ez kényelmet és kielégítő melegvízellátást biztosít mindennapi felhasználásra, például zuhanyozáshoz, mosogatáshoz vagy mosáshoz.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Több információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tüzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.