Aquasystem 24 L tágulási tartály, Zárt fűtési rendszerekhez

(1 vásárlói értékelés)
PRP: 229 lei i

169 lei

34 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 303
Credit module tbi bank 3.3.8

42.34 EUR x 4 months

Tömeg
14 kg
Méretek
55 × 55 × 85 cm
Kapacitás

Maximális üzemi nyomás
Átmérő

Aquasystem 24 L tágulási tartály

Az Aquasystem 24 L tágulási tartály kiváló választás zárt fűtési rendszerekhez. Ez a tágulási tartály rendelkezik olyan jellemzőkkel és specifikációkkal, amelyek garantálják a hatékonyságot és a megbízhatóságot.

Az Aquasystem 24 L tágulási tartály kapacitása 24 liter, ami ideális a közepes méretű fűtési rendszerekhez. Ez a megfelelő térfogat biztosítja a víz hatékony kiegyenlítését a hőmérsékletváltozások során, és elősegíti a rendszer stabil működését.

A maximális üzemi nyomás 8 bar, amely biztonságos és megbízható működést garantál. Ez a tágulási tartály képes ellenállni a magas nyomásnak, megakadályozva a rendszer túlnyomás alá kerülését és csökkentve a meghibásodás kockázatát.

Az Aquasystem 24 L tágulási tartály magassága 49 cm, amely lehetővé teszi a könnyű telepítést a fűtési rendszerben. Az átmérője 28 cm, ami kompakt méretet biztosít a helytakarékos elhelyezéshez. Ez különösen előnyös lehet olyan helyeken, ahol a rendelkezésre álló hely korlátozott.

Az Aquasystem tágulási tartályok minőségi anyagokból készülnek, hogy hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítsanak. A tartály tartós és ellenálló, és kiváló minőségű védelmet nyújt a fűtési rendszerben.

A tágulási tengely alkalmassága:
  1. Nyomáskiegyenlítés: A tágulási tartály segít fenntartani a fűtési rendszer nyomásának egyensúlyát. Amikor a víz felmelegszik, kiterjed, és a tartály fogadja a megnövekedett térfogatot, megakadályozva ezzel a rendszer túlnyomás alá kerülését. Amikor a rendszer lehűl, a tartály visszaadja a felhalmozott nyomást a rendszernek.
  2. Térfogatkiegyenlítés: A fűtési rendszerekben a víz térfogata változik a hőmérsékletváltozások hatására. A tágulási tartály rugalmassága lehetővé teszi, hogy a víz térfogata változzon, anélkül hogy túl nagy nyomás alakulna ki a rendszerben. Ez segít megelőzni a rendszerben lévő csövek és berendezések túlzott terhelését.
  3. Biztonság: A tágulási tartály jelenléte biztonságosabbá teszi a fűtési rendszert. Az optimális nyomásszint és a térfogatváltozások kiegyenlítése hozzájárul a rendszer stabilitásához és megbízhatóságához. Ez segít megelőzni a rendszer esetleges meghibásodását vagy károsodását.
  4. Hőmérsékleti stabilitás: A tágulási tartály segít fenntartani a fűtési rendszer hőmérsékleti stabilitását. A rendszerben lévő víz hőmérséklete változik az idő függvényében, és a tágulási tartály hozzájárul ahhoz, hogy a rendszer megfelelő hőmérsékletet és nyomást tartsa.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Aquasystem 24 L tágulási tartály, Zárt fűtési rendszerekhez termékről 1 értékelés

  1. Román

    Gabriel Morosanu (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.