Activizator de ardere Konix, Activizator pentru curațarea cazanelor pe lemne, 1kg

(1 vásárlói értékelés)
PRP: 30 lei i

25 lei

5 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

6 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 5997133300013
Kategória:
Brand:

Activizator de ardere Konix.

Praful activizator se poate folosi la toate tipurile de sisteme încălzire cu combustibil solid , lemne , brichete, cărbuni , atât la Centrale cât și la Termoșeminee , Șeminee ș.a..

Adaugarea permanentă a materialului de activizare împreună cu combustibilul de încălzire nu lasă să se depune ceara, murdăria sau alte materiale dăunătoare pe interiorul focarului, în țevi și în horn.

În urma folosiri activizatorului de ardere Konix materialele depuse în interiorul focarului și în țevi sau hornuri se înmoaie și se desprind. Materialul depus își schimbă culoarea, se face de o culoare gri deschis spre alb și cade. Se strânge în focar sau dacă vorbim de horn se strânge lăngă gaura de curățare de unde cu o mătură mică se poate mătura sau curăța.

Atenție: Folosirea materialului activizator Konix nu poate înlocui Coșarul!  Coșul trebuie curățat înainte de sezonul rece în fiecare an!

Instrucțiuni de folosire: Să adaugăm pe jarul încins 2-3 linguri de praf sau un pumn de praf. Dupa care lăsăm să activeze până pe la stingere dupa care încărcăm cu lemne. Dacă cazanul sau centrala termică pe lemne sunt pline cu depuneri este indicată repetarea procedurii. De fiecare dată să avem grijă să înpărțim activizatorul uniform ca să se poată forma aburi și să nu se transforme in nod sau în pietris.  Efectul benefic la o utilizare continuă timp de 2-3 zile.

Materialul rezultat după inmuiere trebuie îndepărtat cu o perie de sărmă sau cu o mătura mica.

Activizatorul de ardere Konix se livreaza în cutie de carton sau pungă din plastic. Instrucțiunile de folosire sunt pe ambalaj. Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare după plasarea comenzi

Vezi mai multe produse de aprindere sau de curațare clic aici

 

Activizator de ardere Konix, Activizator pentru curațarea cazanelor pe lemne, 1kg termékről 1 értékelés

  1. Román

    Bodescu Nicolaie (megerősített tulajdonos)

  2. Román

    Stefan Butucea (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.