80L Villanybojler Tesy BiLight, GCV1004420B11TSR, 2000 W

54 424 Ft

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 185
Kategória:
Brand:
Tömeg
24 kg
Méretek
44 × 47 × 99 cm
Szerelés
Kapacitás
Teljesítmény
Felmelegedési idő (perc)
Vezérlés
Energetikai osztály

Maximum nyomás (bár)

Instant

Model

80L Villanybojler Tesy BiLight

A Tesy BiLight elektromos vízmelegítő 80L kiváló választás otthoni melegvíz-szükségleteinek kielégítésére. A 80 literes űrtartalommal rendelkező vízmelegítő megbízható és hatékony működést biztosít. A BiLight technológia innovatív megoldásokat kínál a vízmelegítők terén.

A Tesy BiLight vízmelegítők magas energiahatékonysággal rendelkeznek, amelyek segítenek csökkenteni az energiaköltségeket és környezetbarát módon működnek. Az intelligens vezérlés lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-beállítást és a melegvíz folyamatos rendelkezésre állását.

A Crystal Tech a TESY kazánok víztartályainak új zománcbevonata. Ez az új bevonat egyenletes vastagságeloszlást és jobb tapadást eredményez, ami nagyobb szilárdságot biztosít a kazánnak. A Crystal Tech bevonatban nagy mennyiségű titánium található, ami további szilárdságot nyújt. Emellett a Crystal Tech rendelkezik egy fejlett felülettel, amely nagyobb kopásállóságot biztosít, függetlenül a víz minőségétől. A bevonat megbízható korrózióvédelmet nyújt, és garantálja a kazán problémamentes működését.

Az Insutech precíz technológiát jelent a rendkívül hatékony szigetelés előállításához, amely megvédi a meleg vizet a tartályban az felhasználásig. Ez a technológia különleges előnyökkel jár: az innovatív kialakításnak köszönhetően nincs hőhíd a tartály és a falra szerelhető tartó között, ezáltal akár 16%-kal kevesebb hőveszteség érhető el. A víztartály tökéletesen illeszkedik a burkolathoz, és a szigetelés pontos hőmérsékleten történő kiöntése biztosítja a magas sűrűségű poliuretán szigetelés egyenletes eloszlását.

Dugattyú hatás: Az innovatív rozsdamentes acél hidegvíz-fúvóka (szabadalmaztatott elem) csökkenti a hideg és meleg víz keveredését, ezáltal akár 15%-kal több vizet biztosít a fogyasztónak.

Plazmahegesztés: Ez a csúcstechnológiás módszer alkalmazható víztartályok gyártására. A precíziós plazmahegesztési technológia garantálja az acéllemezek megegyező hegesztési rétegvastagságát, valamint a sima és egyenletes felületet a kiváló minőségű üvegkerámia bevonathoz. Az elektronikus vezérlés biztosítja a stabil hegesztési folyamatot.

80L Villanybojler Tesy BiLight szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.