400L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő, TESY EV11/5S2 400 75 F42 TP2

350 292 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 245
Kategória:
Brand:
Tömeg
146 kg
Méretek
75 × 75 × 140 cm
Tip boiler

Solar cu dublu serpentină

Szerelés
Kapacitás
Felmelegedési idő (perc)
Vezérlés
Temperatura maximă de funcționare

95 °C

Energetikai osztály

Maximum nyomás (bár)

Protecție rezervor

Spumă poliuretanică, Emailat

Átmérő

400L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő

A 400L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő ideális választás otthoni, kereskedelmi és ipari felhasználásra. Kiváló minőségű és hatékony működésével biztosítja a melegvíz ellátást nagyobb igények esetén is. A főldön történő felszerelés lehetővé teszi a stabil és biztonságos elhelyezést.

A nagy kapacitású 400L víztartály elegendő mennyiségű melegvizet biztosít otthonokban, szállodákban, éttermekben vagy más kereskedelmi helyeken. A dupla szerpentines rendszer lehetővé teszi a hatékony vízmelegítést és gyors melegvíz ellátást. A mekanikus vezérlés egyszerű és könnyen kezelhető, a kívánt hőmérséklet könnyedén beállítható.

A vízmelegítő maximális működési hőmérséklete 95 °C, ami elegendő ahhoz, hogy kielégítse a különböző melegvíz igényeket. Az energiaosztály B besorolású, ami azt jelenti, hogy energiatakarékos működést és megbízható teljesítményt biztosít. A 8 bar maximális nyomásnak köszönhetően a bojler megbízhatóan működik és ellenáll a magas nyomásnak.

A vízmelegítő súlya 146 kg, ami stabilitást és megbízhatóságot jelent a telepítés során. Az átmérője 750 mm és a magassága 1407 mm, így kompakt méretű és könnyen beilleszthető a rendelkezésre álló helyiségbe.

A 400L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő megbízható és hatékony választás a melegvíz ellátás szempontjából, biztosítva a komfortot és a kényelmet az Ön otthonában vagy vállalkozásában.

A dupla szerpentin rendszer jelentős előnyöket kínál a bojlerek esetében. Itt van néhány mód, ahogyan segíthet:

  1. Nagyobb melegvíz ellátás: A dupla szerpentin rendszer lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű melegvíz előállítását. Ez különösen előnyös nagyobb háztartásokban, kereskedelmi helyeken vagy ipari környezetben, ahol több melegvízforrásra van szükség egyszerre.
  2. Különleges funkciók kezelése: A dupla szerpentin rendszer lehetővé teszi a különleges funkciók kezelését, például a párhuzamos vagy soros üzemmódot. Ez rugalmasságot és testreszabhatóságot biztosít a melegvíz ellátásban, és lehetővé teszi a különböző melegvíz igények kielégítését.
  3. Energiahatékonyság: A dupla szerpentin rendszer energiatakarékosabb működést tesz lehetővé. Az egyik szerpentin lehetővé teszi a hővisszanyerést, például a fűtési rendszer vagy napkollektor segítségével, így csökkenti a hőveszteséget és optimalizálja az energiafelhasználást.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.