Coș
Publicat de webgurus_dev
Gama de sobe și șeminee este imensă, nu este ușor să-ți găsești drumul în jurul tău, iar cumpărătorii nu știu adesea ce criterii să aleagă. Este o greșeală obișnuită, de exemplu, de a alege un produs cu capacitate de încălzire prea mare pentru încălzirea suprafeței dorite. Suprafața se încălzește prea tare, după care se închide reglajul de tiraj, așa produce multă funingine și alte murdării.
hogyan-valasszunk

Dacă vă gândiți la un șemineu sau o sobă, este important să alegeți cu atenție. Vă vom ajuta să vă găsiți drumul!

Se acceptă în general că 1 kW de energie este de aprox. suficient să încălziți 20 de metri cubi de aer, dar depinde, de exemplu, de locația clădirii, de starea ușilor și ferestrelor și de izolație. Producătorii indică performanța aparatului în fișa tehnică a șemineelor ​​și a sobelor, ceea ce arată cât de bine se poate încălzi șemineul sau aragazul în condiții normale de funcționare și putem alege produsul potrivit pe baza acestuia. În cazul șemineelor ​​umplute cu apă, de tip centrală termică, calculul este mai complicat, deci merită cu siguranță să încredințați proiectarea sistemului unui specialist.

În al doilea pas, merită clarificat dacă doriți să cumpărați un șemineu sau o sobă. Principala diferență dintre cele două produse este că soba  are o placă de oțel deasupra, care este utilizată pentru gătit, iar majoritatea modelelor au, de asemenea, o piesă de cuptor încorporată, este echipat cu o ușă, astfel încât flacăra nu este vizibilă, datorită suprafeței lor mai mari se încălzește mai mult timp. În schimb, șemineele sunt folosite doar pentru încălzirea spațiului aerian. Avantajul șemineelor ​​față de sobe este încălzirea rapidă, aspectul estetic frumos, vederea și atmosfera focului.

Dacă ai ales un șemineu, cum o alegi pe cea potrivită?

Atunci când faceți cumpărături, merită, de asemenea, să luați în considerare aspectele dacă planificăm pe termen lung sau scurt în casa noastră. Vă recomandăm ca toată lumea să ia în considerare aspectele „utile” înainte de a face cumpărături pentru estetică, precum proiectarea unei uși de sticlă sau a unui șemineu!

În cazul unui șemineu destinat utilizării permanente, nu economisiți pe aparat! Alegeți un design realizat din cel mai puternic material posibil decât un șemineu turnat.

Un aspect important este izolarea apartamentului și fluxul de aer inadecvat care îl însoțește sau se datorează! Dacă nu sunteți sigur, solicitați sfaturi profesionale, alegeți un șemineu închis.

Încălzirea cu șemineu nu mai este un privilegiu în aceste zile! În scopul creării stării de spirit, putem cumpăra un șemineu relativ ieftin, care, pe lângă faptul că oferă o atmosferă intimă și romantică, poate oferi și încălzirea suplimentară perfectă în casa noastră.

Pe site-ul nostru web puteți alege dintre multe modele, performanțe și stil.

Vă dorim o alegere bună!