Termékek

Tesy BiLight elektromos vízmelegítő boiler GCV1004420B11TSR, 2000 W, 100 l

679 lei

Készleten:

Instalare

Függőleges

Kapacitás

Teljesítmény

Timp de incălzire (min)

2h 36 min (15°C-60°C)

Indicator luminos de funcționare

Da

Control

Mecanic

Energia osztály

C

Maximális Nyomás (bar)

8

instant

Nem

Súly

Magasság

Szélesség

Mélység

Model

GCV1004420

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Elektromos kazán TESY BiLight 100L

A 100 literes villanybojler, 2000 W, BiLight, GCV 100 44 20 B11 TSR, TESY a különleges tulajdonságokkal rendelkező villanybojlerek széles választékába tartozik, amelyek a háztartás különböző fogyasztási helyein egyszerre termelnek meleg vizet.

A BiLight sorozatú kazánokat a legmagasabb európai biztonsági szabványoknak és minőségi követelményeknek megfelelően tervezték.

BILIGHT
A BiLight sorozatú kazánokat a legmagasabb európai biztonsági szabványoknak és minőségi követelményeknek megfelelően tervezték.

Crystal Tech
A Crystal Tech az összes TESY kazán víztartályának új zománcbevonata. Alkalmazása az egyenletes vastagságeloszlás nagyobb pontosságát és a fémhez való jobb tapadást eredményezi, ami garantálja a kazán nagy szilárdságát. A bevonat nagyobb mennyiségű titániumot is tartalmaz, ami még nagyobb szilárdságot garantál. A Crystal Tech emellett továbbfejlesztett felülettel rendelkezik, amely nagyobb kopásállóságot biztosít, függetlenül a víz jellegétől – lágy vagy agresszív, megbízható korrózióvédelmet és a kazán problémamentes használatát biztosítja, függetlenül a víz jellegétől vagy minőségétől.

Insutech
Precíz technológia a rendkívül hatékony szigetelés előállítására, amely védi a melegvíz hűtését a tartályban a felhasználásig. A technológia egyedülálló előnyei a következőkön alapulnak: Az innovatív kialakításnak köszönhetően nincs hőhíd a tartály és a falra szerelhető tartó között, így akár 16%-kal alacsonyabb hőveszteség érhető el. A víztartály tökéletes igazítása a burkolat mentén és a szigetelés pontos hőmérsékleten történő kiöntése, ezáltal biztosítva a nagy sűrűségű poliuretán szigetelés egyenletes eloszlását.

Dugattyú hatás
A rozsdamentes acél hidegvíz-fúvóka innovatív kialakítása (szabadalmaztatott elem) csökkenti a hideg és meleg víz keveredését, így akár 15%-kal több vizet biztosít a fogyasztónak.

Plazmahegesztés

Egy csúcstechnológiás plazma hegesztési módszer víztartályok gyártásához. Precíziós technológia, amely a víztartály acéllemez évvel megegyező hegesztési rétegvastagságot, valamint sima és sima felületet biztosít a kiváló minőségű üvegkerámia bevonathoz. Elektronikus vezérléssel garantált stabil hegesztési folyamat.

 

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “Tesy BiLight elektromos vízmelegítő boiler GCV1004420B11TSR, 2000 W, 100 l”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár