Termékek

Prémium cserépkályha 4R Barna, Vaddisznó mintázatú csempe, fatüzelésű 9.8kW

2 999 lei

Availability: Készleten: 2

Teljesítmény

Füstcső mérete

Tüzelőanyag

,

Anyag

,

Szín

,

Hosszúság/szélesség

50,5 Cm

Mélység

Magasság

Súly

Model

Prémium 4R Barna Vaddisznó mintás

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Prémium cserépkákyha 4R Barna

Különleges megjelenésű a fatüzelésű kandallós cserépkályha, mely tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel. A cserépkályha 4 sor csempével és egy öntöttvas főzőlappal rendelkezik. Finom módon adja át a hőt, csak tapintásra meleg. Nincsenek forró felületek vagy nyílt lángok, amelyek égési sérülést okozhatnak. A füstnyílás a főzőlap tetején található. A csempelapok között nincs gitt, a csempelapok tökéletesen egyenesek és kiváló minőségűek.

Első használatkor csak az öntöttvas ajtók és a kályha teteje melegszenek fel. 2 tűzrakás után a samott bélés és a csempelapok elkezdenek felmelegedni, majd hőt sugároznak.

A kályha egész éjjel-nappal hőt sugároz, napi két-három tüzeléssel. Miután meggyújtották a tüzet, addig ég, amíg magától ki nem alszik, így nincs szükség újból begyújtani. Ez kiküszöböli a tűzből fakadó fa kiesését és a kályhaajtó forró fémrészeinek elhasználódását.

Javaslat a maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben javasoljuk, hogy tartsa nyitva a hamutartó ajtaját egy ujjnyira. A tűz leégése után zárja be a hamutartót, hogy a levegő ne keringjen a kályhában, és a lehető legtovább tartsa a hőt.

Hatékony égési folyamat és a hőmérséklet hosszabb idejű fenntartása. A samott bélés segítségével, ha száraz fát használunk, a kandallóajtóban lévő ablak tiszta marad. Hőálló üveggel ellátott, öntöttvas ajtóval, öntöttvas ráccsal, öntöttvas lábakkal és hamutartóval van felszerelve.

A hőálló üveg 800 °C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely fűtésre, de főzésre is alkalmas. Ha maradékot éget el a tűzhelyben, a cserépkályha tűzhely füstkivezető nyílása eltömődhet.

Célszerű az első tüzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani, és fokozatosan felfűteni a kályhát. A füstkivezető kémény (cső) hossza legalább 5 méternek kell lennie. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

A cserépkályhák kategória további termékeiért kattintson ide

Prémium cserépkákyha 4R Barna cserépkályhát a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon, hogy szállítás közben ne tudjon az leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A cserépkályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. Lifttel felszerelt gépkocsival szállítódik. A megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük.

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “Prémium cserépkályha 4R Barna, Vaddisznó mintázatú csempe, fatüzelésű 9.8kW”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár