Norbo zöld cserépkályha üvegajtóval, Fekete acél keretbe építve, 8kW

2799 lei

565 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)
-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 345
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

158.36 EUR x 24 months

Tömeg
200 kg
Méretek
105 × 60 × 75 cm
Tüzelőanyag
Szín
Model

Norbo de gătit în cadru Maro

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Teljesítmény
Hatékonyság

Norbo zöld cserépkályha üvegajtóval

Norbo főző cserépkályha egy kézműves Erdélyi cserépkályha, amely hagyományos eljárással kovácsoltvas keretre épített üvegezett ajtóval készül.

Az Esemineu büszkén mutatja be legújabb zöld cserépkályháját, a Norbot, amely kimagaslóan hatékony és stílusos megoldást kínál otthona fűtésére. Képzelje el, ahogy a hideg téli estéken egy meleg, kényelmes és otthonos helyiségben ül, és a tűz pattogását hallgatja az üvegajtón keresztül. A Norbo cserépkályha ezt az élményt kínálja, és még ennél is sokkal többet.

Az 8kW teljesítménye garantálja, hogy a kályha hatékonyan és gyorsan képes felfűteni a teret. A tűzhely tervezésekor különös figyelmet fordítottak az energiaháztartásra, így a zöld cserépkályha a lehető leghatékonyabban használja fel a fa energiáját. Az esztétikai szempontok sem maradhattak el: a lenyűgöző zöld szín és a matt fekete acél keret modern, de mégis időtálló megjelenést kölcsönöz a terméknek, mely tökéletesen illeszkedik bármelyik lakberendezési stílushoz.

A hőálló üvegajtó lehetővé teszi, hogy a tűz lángjainak csodálatos látványát élvezhesse, miközben a kályha optimális hőmérsékleten tartja a helyiséget. A vastag öntöttvas főzőlap további hasznosságot és funkcionalitást kínál, lehetővé téve a hagyományos főzési módszerekkel való kísérletezést vagy az egyszerű melegítést.

A samottal való bélelés az egyik legfőbb előnye ennek a kályhának. A samott kiváló hőtároló képességével rendelkezik, ami hosszabb ideig tartja a hőt, így kevesebb fát igényel. Ez nemcsak környezetbarát, de költséghatékony is.

A 120 mm-es füstelvezetés kiváló hatékonysággal vezeti el a füstöt, és gondoskodik a biztonságos használatról. Ráadásul a zöld cserépkályha mobil kivitelben készült, így könnyedén áthelyezhető a helyiségben, az Ön kényelme és preferenciája szerint.

Válassza az Esemineu által ajánlott Norbo zöld cserépkályhát és élvezze a minőséget, hatékonyságot és stílust, amit ez a kivételes termék kínál!

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely kizárólag fűtésre és főzésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas. Hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása eltömődhet. 

Ajánlott fokozatosan felfűteni a cserépkályhát, célszerű az első tűzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani mivel nincs telyesen ki száradva. A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és min 130 cm vastagnak. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Norbo zöld cserépkályha üvegajtóval – Szállítás és Garancia:

Az Ön zöld főző cserépkályháját biztonságosan és hatékonyan szállítjuk. A cserépkályha raklapra van rögzítve 16mm-es műanyag szalagokkal, hogy megakadályozzuk az esetleges leesést a szállítás során. A raklapon három soros fóliába csomagoljuk, hogy védelmet nyújtsunk a sérülések ellen. A cserépkályha további védelme érdekében légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk.

Mellékelt dokumentumok: Használati útmutató, Megfelelőségi Nyilatkozat és Garancialevelet biztosítunk a cserépkályhához.

Szállítási határidő:

  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a cserépkályha

Bízunk benne, hogy elégedett lesz a főző és melegítő cserépkályhával. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Még több cserépkályháért kattintson a hordozható-csempekályhák kategoriára

További információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

A főző cserépkályhát mat fekete vasalattal Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.