Termékek

Norbo Natur cserépkályha űveg ajtóval, Fekete vasalattal, acél keretbe építve 8kW

2 499 lei

Törlés
Teljesítmény

Randament

90,5%

Füstcső mérete

Tüzelő anyag

,

Főzőlap mérete

84 X 40 cm

Sütő mérete

Szélesség 29 cm, Mélység 39 cm, Magasság 20 cm

Szín

,

Anyag

,

Füstkivitel

,

Hosszúság/szélesség

1050 mm

Mélység

Magasság

Súly

Model

Norbo főző cserépkályha fekete vasalattal, Natur

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Norbo Natur cserépkályha űveg ajtóval

Különleges megjelenésű fatüzelésű főző cserépkályha. Tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel. Finom módon adja át a hőt, csak tapintásra meleg. Nincsenek forró felületek vagy nyílt lángok, amelyek égési sérülést okozhatnak. A füstelvezetés jobb vagy bal oldali kivezetés. A csempelapok tökéletesen egyenesek és kiválóan illeszkednek egymáshoz.  Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig tartó fenntartása, az égéstérben található samott bélésnek köszönhető. A tűztér öntöttvas ráccsal és hamutállal van ellátva.  Használati fa hossza max. 30 cm.
A kályhák tűztere 30 mm vastag samottlapokból kerül kialakításra. Ez a termék Premium minőség, és csak nekünk az eSemineu.ro-nak van gyártva. A beszerelése nem igényel szakmai tudást.

A Norbo főző cserépkályha öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel van felszerelve. Az üveg 800 C fok ig ellenáll. Első használatkor csak az öntöttvas ajtók és a cserépkályha teteje melegszik fel. A 2. tűzrakás után a samott bélés és a csempelapok elkezdenek felmelegedni, majd hőt sugároznak.  Napi két-három tüzeléssel a kályha éjjel – nappal hőt sugároz.

Javaslat:

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben javasoljuk, hogy tartsa nyitva a hamutartó ajtaját minimum egy ujjnyira. A tűz leégése után zárja be a hamutartót, hogy a levegő ne keringjen a cserépkályhában, és a lehető legtovább tartsa a hőt.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely kizárólag fűtésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas. Ha hulladékot éget el a tűzhelyben, a cserépkályha füstkivezető nyílása és a sütő alatti rész egyaránt eltömődhet. Ebben az esetben a cserépkályha hátoldalán egy ajtó található, amely a felgyülemlett hulladék eltávolítását kőnyiti meg.

Ajánlott fokozatosan felfűteni a kályhát, célszerű az első tűzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani. A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 130 mm vastagnak. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Még több cserépkályháért kattintson a hordozható-cserépkályhák kategóriára

Szállítás:

Norbo Natur cserépkályha űveg ajtóval, a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon, hogy szállítás közben ne tudjon leesni a raklapról. Három réteg fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A cserépkályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. Ki szállítjuk Magyarország vagy egész Európa szerte. A szállítási határidő, ha a termék készleten van az átutalás utáni 5 munkanap alatt történik.

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “Norbo Natur cserépkályha űveg ajtóval, Fekete vasalattal, acél keretbe építve 8kW”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár