Termékek

5 soros hordozható cserépkályha, Caro Natur, Fatüzelésű,Gránit lappal, 10kW

3 349 lei

Availability: Készleten: 2

Teljesítmény

Hatékonyság

94 %

Ajánlott Helyiség (m²)

20- 22

Szín

Tüzelőanyag

,

Füstcső mérete

Anyag

,

Hosszúság/szélesség

500 mm

Mélység

Magasság

Súly

Model

Caro Natur Barna

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

5 soros hordozható prémium cserépkályha kézműves Erdélyi cserépkályha, amely hagyományos eljárással kovácsoltvas keretre épített üvegezett ajtóval készül. A különleges megjelenésű 5 soros  fa tűzelésű melegitő cserépkályha kiválóan ötvözi a hagyományos stílust a magas műszaki paraméterekkel, finom módon adja át a hőt, és csak tapintásra meleg. A csempelapok tökéletesen egyenesek és kiválóan illeszkednek egymáshoz, míg a hatékonyság és a hőmérséklet hosszabb ideig tartó fenntartása az égéstérben található samott bélésnek köszönhető. A kályhák tűztere 30 mm vastag samottlapokból készül, a termék prémium minőségű, beszerelése pedig egyszerű.

5 soros hordozható cserépkályha öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel van felszerelve, amely akár 800° C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek. Első használatkor csak az öntöttvas ajtók és a cserépkályha teteje melegszik fel. A kályha napi két-három tüzeléssel éjjel-nappal hőt sugároz. Javasoljuk, hogy az égés közben tartsa nyitva a hamutartó ajtaját minimum egy ujjnyira, és a tűz leégése után zárja be a hamutartót a hő hosszabb ideig történő fenntartása érdekében.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely kizárólag fűtésre és főzésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas. Hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása eltömődhet. 

Ajánlott fokozatosan felfűteni a cserépkályhát, célszerű az első tűzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani mivel nincs telyesen ki száradva. A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 150 cm vastagnak. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Hordozható Cserépkályha – Szállítás és Garancia

Az Ön melegítő Cserépkályháját biztonságosan és hatékonyan szállítjuk. A cserépkályha raklapra van rögzítve 16mm-es műanyag szalagokkal, hogy megakadályozzuk az esetleges leesést a szállítás során. A raklapon három soros fóliába csomagoljuk, hogy védelmet nyújtsunk a sérülések ellen. A cserépkályha további védelme érdekében légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk.

Mellékelt dokumentumok: Használati útmutató, Megfelelőségi Nyilatkozat és Garancialevelet biztosítunk a cserépkályhához.

Szállítási határidő:
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a cserépkályha

Bízunk benne, hogy elégedett lesz a 5 soros hordozható cserépkályhával. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Még több cserépkályháért kattintson a hordozható-csempekályhák kategoriára

További információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

Cserépkályhánkat Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

 

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “5 soros hordozható cserépkályha, Caro Natur, Fatüzelésű,Gránit lappal, 10kW”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár