Termékek

Csikó főzőkályha, fatüzelésű, jobbos/balos, 8kW, Barna

1 699 lei

Törlés
Teljesítmény

Szín

,

Kivitelezés

Tüzelőanyag

,

Füstcső mérete

Anyag

,

Füstkivitel

,

Hosszúság/szélesség

780 mm

Mélység

Magasság

Súly

Model

MC2

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Barna cserépkályha, 8 kW-os, öntöttvas ajtaja hőálló üveggel rendelkezik. A lábak és a főzőlap öntöttvasból készült. A belseje samottal bélelt, öntöttvas ráccsal és hamutartóval felszerelt.

A főzőlap mérete 52 cm széles és 40 cm mély.

A sütő méretei: 35 cm mély, 20 cm széles és 20 cm magas.

Első használatkor csak az öntöttvas kályha és az öntöttvas ajtók fűtnek, 2 tűzrakás után a cserépkályha is bemelegszik.

A kályha egész éjjel-nappal hőt sugároz, napi két-három tüzeléssel. Miután meggyújtották a tüzet, addig ég, amíg magától ki nem alszik, így nincs szükség újból begyújtani. Ez kiküszöböli a tűzből fakadó fa kiesését és a kályhaajtó forró fémrészeinek elhasználódását.

Célszerű az első tüzeknél nem egy erős tüzet rakni, és fokozatosan felfűteni a kályhát. Tegyünk a tűzhelyre egy legalább 10l-es edényt, és töltsük fel vízzel, hogy felmelegítés után a tűzhelyet el lehessen helyezni. 2 tűzrakás után a samott bélés és a csempedarabok elkezdenek felmelegedni. A kémény (cső, kémény) hossza legalább 5 méter kell legyen. Lásd a cső beszerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladék, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely fűtésre, de főzésre is alkalmas. Ha maradékot éget el a tűzhelyben, a cserépkályha tűzhely füstkivezető nyílása eltömődhet.

A cserépkályhák kategória további termékeiért kattintson ide

A 8 kW barna csikó főzőkályhát a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon, hogy szállítás közben ne tudjon az leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A cserépkályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. Lifttel felszerelt gépkocsival szállítódik. A megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük.

 

Vásárlók véleménye

Értékelt 0 az 5 csillagból
1 felülvizsgálat

1 review for Csikó főzőkályha, fatüzelésű, jobbos/balos, 8kW, Barna

Értékelések megjelenítése minden nyelven (7)

Értékelés hozzáadása

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár