Termékek

MBS 7 főzőkályha, jobbos/balos, 8.5 kW

2 099 lei

Törlés
Teljesítmény

Füstcső mérete

Füstkivitel

,

Tüzelő anyag

,

Szín

,

Magasság

Hosszúság/szélesség

820 mm

Mélység
Súly

Model

MBS7

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

A szerbiai Smederevoból származó Milano Blagojevic az Invej-csoport szerves részét képező gyár tulajdonosa. A vállalat termékeinek alapvető választéka a főzőgépek és a nemzetközi minőségi előírásoknak megfelelő kályhák. A vállalat saját utat teremtett az európai és a világpiacon azáltal, hogy folyamatosan javította a gyártott termékeket és alkalmazkodott a különböző piacok követelményeihez. A gyárat 1923-ban alapították, és eddig elismert márkát hozott létre, hagyományokkal és minőséggel. Az MBS 7 a “Smederevac” új generációja, modern dizájnnal és kiváló minőséggel, megfizethető áron.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladék, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely fűtésre, de főzésre is alkalmas. Ha maradékot éget el a tűzhelyben, a cserépkályha tűzhely füstkivezető nyílása eltömődhet. A kályha acélból, tűzkőből, öntöttvasból és vasból készül, fűtésre, de főzésre is.

A gyártó weboldalához kattintson ide

Az MBS 7 főzőtűzhelyet műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon, fa keretbe és buborékfóliával csomagoljuk. A kályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a jótállási jegyet.

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “MBS 7 főzőkályha, jobbos/balos, 8.5 kW”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár