Termékek

Kamino Mátra 8 Kw öntöttvas kandalló, Fa fogyasztás 3 kg/h

2 899 lei

Elfogyott

Teljesítmény

Hatásfok

Fűthető légtér

Füstcső mérete

Tüzelőanyag

,

Kivitelezés

Anyag

Magasság

Szélesség

Mélység

Súly

Model

Kamino Matra 8 kw

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Categorie: Brand:

Kamino Mátra 8 Kw öntöttvas kandalló

A ” Kamino Mátra 8 ” kandalló  a Wamsler gyártó terméke, amely Közép-Európa legnagyobb gyártója. Termékei megállják a helyüket a német, osztrák és holland piacon is. Ha a Wasmlert választja, a minőség garantált és termékei elégedettséggel töltik el!

Különleges megjelenésű fatüzelésű kandalló, mely tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel. A füstelvezetés a felső részen a boltív kőzepén található.  Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig tartó fenntartása az égéstérben található samott bélésnek köszönhető, öntöttvas ráccsal és hamutartóval van ellátva.  Használati fa hossza 25 cm.
A kályhák tűztere 30 mm vastag samottlapokból kerül kialakításra. Prémium minőségű termék, a beszerelése nem igényel szakmai tudást.

A Kaminó Mátra 8 kW kandalló öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel van felszerelve, amely akár 800° C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek.

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben javasoljuk, hogy tartsa nyitva a hamutartó ajtaján a szellőző járatot. A tűz leégése után zárja le, hogy a levegő ne keringjen a kandallóban, és a lehető leghosszabb ideig tartsa a meleget. Száraz fa használata esetében a kandallóajtóban levő ablak mindig tiszta marad.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot.A kandalló kizárólag fűtésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas. A kandallót kizárólag fűtésre használja! Hulladék égetésekor a kandalló füstkivezető nyílása eltömődhet. 

A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 130 cm vastagnak. Ha nincs meg a kellő huzás amikor a tűzet rakja meg és az ajtót ki nyitja a füst ki jön és kellemetlen szag lesz a szobában.

Még több kandallóért keressen

Szállítás:

Kamino Mátra 8 Kw öntöttvas kandalló, a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon. Hogy szállítás közben ne tudjon leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A kandallóhoz mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. A szállítási határidő, az átutalás utáni 5 munkanap alatt történik.

Kiszállítjuk Magyarország vagy egész Európa szerte.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Értékelések megjelenítése minden nyelven (4)

Legyen Ön az első, aki értékeli “Kamino Mátra 8 Kw öntöttvas kandalló, Fa fogyasztás 3 kg/h”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár