Fatüzelésű MBS 9 főzőkályha, 10kW

155 699 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 195
Brand:
Tömeg
85 kg
Méretek
95 × 60 × 68 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Tüzelőanyag
Tűztér mérete cm MagxHosszxMély
Használati fa hossza
Főzőlap méretei cm SZxM
Kemenceméret cm MagxHosszxMély
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model

MBS 9 Fără capac

Fatüzelésű MBS 9 főzőkályha

A Fatüzelésű MBS 9 főzőkályha ideális választás az otthon melegének és kényelmének biztosításához. A rendkívül erős és hatékony 10 kW-os teljesítménye gondoskodik arról, hogy a fűtés mindig megfelelő legyen, akár közepes, akár nagyobb méretű helyiségekről van szó.

A kályha 85%-os hatékonyságával kiválóan kihasználja a tüzelőanyagot, minimalizálva ezzel az energiafelhasználást és csökkentve a fűtési költségeket. Az izzó hő révén pedig kellemes és egyenletes hőeloszlást biztosít a térben.

A Fatüzelésű MBS 9 főzőkályha kompakt méretei (680 mm magasság, 950 mm hosszúság/szélesség, 600 mm mélység) lehetővé teszik, hogy könnyedén beilleszthető legyen a lakás bármely részébe. A bal és jobb oldali füstkivezetés rugalmas telepítést tesz lehetővé, hogy a kályha pontosan illeszkedjen a meglévő kéményhez vagy a helyiség elrendezéséhez.

A tűztér méretei (11X16X36 cm) elegendő helyet biztosítanak a tüzelőanyagnak, így könnyedén és hatékonyan lehet tüzelni. A sütő és a főzőlap (20X49X46 cm és 87X46 cm) pedig lehetővé teszi az ételkészítést és a főzést, így a kályha nemcsak fűt, hanem praktikus konyhai segédeszközként is szolgálhat.

A Fatüzelésű MBS 9 főzőkályha kiválóan alkalmas különböző helyiségekben történő használatra. Az ajánlott helységek közé tartoznak:

  1. Nappali: A főzőkályha kellemes meleget és hangulatot teremt a nappaliban, így ideális választás lehet a családi összejövetelek vagy a kikapcsolódás helyszínének.
  2. Konyha: A főzőkályha kitűnően szolgálhat főzési és sütési tevékenységekhez a konyhában. A meleg főzőlap és a sütő lehetővé teszi a különféle ételkészítési módszerek alkalmazását.
  3. Étkező: A főzőkályha különleges megjelenése és melege ideális légkört teremt az étkezőben, amely hozzájárul az étkezések kellemes hangulatához.
  4. Üdülőhelyek: A főzőkályha nagyszerű választás lehet üdülőhelyeken, ahol lehetőség van a főzésre és a fűtésre is. Ez lehetővé teszi a kényelmes és otthonos érzetet a pihenés és kikapcsolódás során.

A fehér, zománcozott szín elegáns megjelenést kölcsönöz a kályhának, amely könnyen illeszkedik a különböző belsőépitészeti stílusokhoz. Az 85 kg-os súlya pedig stabilitást és megbízhatóságot sugall.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

eSemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.