Termékek

Economic 7kW lapos tetejű kandalló, FM gyártmányú szabadonálló kandalló, 2.6 kg/h

849 lei

Availability: Készleten: 6

Teljesítmény

Hatásfok

Tüzelőanyag

,

Füstcső mérete

Anyag

Kivitelezés

Magasság

Szélesség

Mélység

Súly

Model

Economic 7 kw

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Categorie: Brand:

Economic 7kW lapos tetejű kandalló

Az ” Economic 7kW ” kandalló  a Miklos Steel gyártó terméke. Ha a Miklos Steel termékeit választja, a minőség garantált és termékei elégedettséggel töltik el! Különleges megjelenésű fatüzelésű kandalló, mely tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel. Ajánlott kiegészítő fűtésként lakásokba vagy nyaralók fűtésére. A nagyméretű, hőálló üvegezésű ajtó a hő elvezetése mellett kellemes légkört biztosít a láng láttán. A kandalló 3 mm vastag acéllemezből készül, belső égéstérrel és külső égéskamrával, amelyek között a felmelegedett levegő felfelé halad. A kandalló tűzálló szilikát lapokkal van bélelve, az alsó részen pedig egy könnyen eltávolítható öntöttvas rács található, alatta egy kivehető hamutálca.  Használati fa hossza 25 cm.
A kályhák tűztere 30 mm vastag szilikát lapokból kerül kialakításra. Prémium minőségű termék, a beszerelése nem igényel szakmai tudást.

Az Economic 7kW kandalló hőálló üveggel van felszerelve, amely akár 800° C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek.

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben javasoljuk, hogy tartsa nyitva az ajtón a szellőző járatot. A tűz leégése után zárja le, hogy a levegő ne keringjen a kandallóban, és a lehető leghosszabb ideig tartsa a meleget. Száraz fa használata esetében a kandallóajtóban levő ablak mindig tiszta marad.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A kandallót kizárólag fűtésre használja! Hulladék égetésekor a kandalló füstkivezető nyílása eltömődhet. 

A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 130 cm vastagnak. Ha nincs meg a kellő huzás amikor a tűzet rakja meg és az ajtót ki nyitja a füst ki jön és kellemetlen szag lesz a szobában.

Még több ajánlatért keressen a kandalló kategoriában

Szállítás:

Economic 7kW lapos tetejű kandalló, a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon. Hogy szállítás közben ne tudjon leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A kandallóhoz mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. A szállítási határidő, az átutalás utáni 5 munkanap alatt történik.

Kiszállítjuk Magyarország és egész Európa szerte.

eSemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

 

Az első égetések során a festék száradása miatt füst vagy kellemetlen szag szabadulhat fel amely nem veszélyes, csak a helyiség jó szellőztetésére van szükség.

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Értékelések megjelenítése minden nyelven (2)

Legyen Ön az első, aki értékeli “Economic 7kW lapos tetejű kandalló, FM gyártmányú szabadonálló kandalló, 2.6 kg/h”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár