Termékek

Csikó cserépkályha Krém Rusztikus, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW

3 249 lei

Törlés
Teljesítmény

Anyag

Füstcső mérete

Füstkivitel

,

Hosszúság/Szélesség

1000 mm

Magasság

Mélység

Sütő mérete cm MXSZXH

22X21X32

Súly

Model

Csikó cserépkályha Krém Rusztikus

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Csikó cserépkályha Krém Rusztikus

Különleges megjelenésű fatüzelésű főző cserépkályha. Tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel. Finom módon adja át a hőt, csak tapintásra meleg. Nincsenek forró felületek vagy nyílt lángok, amelyek égési sérülést okozhatnak. A füstelvezetés jobb vagy bal oldali kivezetés. A csempelapok tökéletesen egyenesek és kiválóan illeszkednek egymáshoz.  Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig tartó fenntartása, az égéstérben található samott bélésnek köszönhető. A tűztér öntöttvas ráccsal és hamutállal van ellátva.  Használati fa hossza max. 30 cm.
A kályhák tűztere 30 mm vastag samottlapokból kerül kialakításra. Ez a termék Premium minőség, és csak nekünk az eSemineu.ro-nak van gyártva. A beszerelése nem igényel szakmai tudást.

A csikó főző cserépkályha öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel van felszerelve. Az üveg 800 C fok ig ellenáll. Első használatkor csak az öntöttvas ajtók és a cserépkályha teteje melegszik fel. A 2. tűzrakás után a samott bélés és a csempelapok elkezdenek felmelegedni, majd hőt sugároznak.  Napi két-három tüzeléssel a kályha éjjel – nappal hőt sugároz.

Javaslat:

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben javasoljuk, hogy tartsa nyitva a hamutartó ajtaját minimum egy ujjnyira. A tűz leégése után zárja be a hamutartót, hogy a levegő ne keringjen a cserépkályhában, és a lehető legtovább tartsa a hőt.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely kizárólag fűtésre használható, hulladék égetésére nem alkalmas. Ha hulladékot éget el a tűzhelyben, a cserépkályha füstkivezető nyílása és a sütő alatti rész egyaránt eltömődhet.

Ajánlott fokozatosan felfűteni a kályhát, célszerű az első tűzrakásoknál nem erős tüzet gyújtani. A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 130 mm vastagnak. Lásd a füstkivezető szerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Még több cserépkályháért kattintson a hordozható-cserépkályhák kategóriára

Szállítás:

Csikó cserépkályha Krém Rusztikus, a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon, hogy szállítás közben ne tudjon leesni a raklapról. Három réteg fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A cserépkályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. Ki szállítjuk Magyarország vagy egész Európa szerte. A szállítási határidő, ha a termék készleten van az átutalás utáni 5 munkanap alatt történik.

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “Csikó cserépkályha Krém Rusztikus, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár