Termékek

Fatüzelésű 6 soros cserépkályha, márványlappal, 10 kW, Barna

2 299 lei

Availability: Készleten: 3

Teljesítmény

Füstcső mérete

Tüzelőanyag

,

Szín

Anyag

,

Hosszúság/szélesség

47 cm

Mélység

Magasság

Súly

Model

6R+M+V

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Barna 6 soros cserépkályha 6R+M+V, 10 kW-os, öntöttvas ajtaja hőálló üveggel rendelkezik. A cserépkályha 6 sor csempével és tetején márványlapokkal rendelkezik és két részből tevődik össze. Finom módon adja át a hőt, csak tapintásra meleg. Nincsenek forró felületek vagy nyílt lángok, amelyek égési sérülést okozhatnak.

Első használatkor csak az öntöttvas ajtók melegszenek fel. Két tűzrakás után a samott bélés és csempelapok is bemelegszszenek, ami után hőt sugároznak.

A kályha egész éjjel-nappal hőt sugároz, napi két-három tüzeléssel. Miután meggyújtották a tüzet, addig ég, amíg magától ki nem alszik, így nincs szükség újból begyújtani. Ez kiküszöböli a tűzből fakadó fa kiesését és a kályhaajtó forró fémrészeinek elhasználódását.

A fatüzelésű cserépkályha különleges megjelenésű, mely tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel.

Hatékony égési folyamat és a hőmérséklet hosszabb idejű fenntartása. A samott bélés segítségével, ha száraz fát használunk, a kandallóajtó üvege tiszta marad. Hőálló üveges öntöttvas ajtóval, öntöttvas ráccsal és hamutartóval van felszerelve.

A hőálló üveg 800 °C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Célszerű az első tüzeknél nem egy erős tüzet rakni, és fokozatosan felfűteni a kályhát. Tegyünk a tűzhelyre egy legalább 10l-es edényt, és töltsük fel vízzel, hogy felmelegítés után a tűzhelyet el lehessen helyezni. 2 tűzrakás után a samott bélés és a csempedarabok elkezdenek felmelegedni. A kémény (cső, kémény) hossza legalább 5 méter kell legyen. Lásd a cső beszerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladék, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely fűtésre, de főzésre is alkalmas. Ha maradékot éget el a tűzhelyben, a cserépkályha tűzhely füstkivezető nyílása eltömődhet.

A cserépkályhák kategória további termékeiért kattintson ide

A 10 kW-os márványlapos cserépkályhát a következő módon szállítjuk: A terméket két darabban szállítjuk, lásd a termékfotón. Raklapra van rögzítve 16mm-es műanyag szalagokkal, hogy szállítás közben ne essen le a raklapról. A forrasztóoldatot a tűzhely belsejében lévő termékkel együtt szállítjuk. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A cserépkályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. Lifttel felszerelt gépkocsival szállítódik. A megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük az ország bármely pontján.

Vásárlók véleménye

Értékelt 3.5 az 5 csillagból
2 vélemények
4 csillag 0 0 %
3 csillag 0 0 %
1 csillag 0 0 %

2 reviews for Fatüzelésű 6 soros cserépkályha, márványlappal, 10 kW, Barna

Értékelések megjelenítése minden nyelven (7)

Értékelés hozzáadása

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár