Termékek

Hordozható 3 soros cserépkályha, 5 kW, Barna

1 499 lei

Availability: Készleten: 2

Teljesítmény

Kivitelezés

Füstcső mérete

Tüzelőanyag

,

Szín

Anyag

,

Hosszúság/szélesség

470 mm

Mélység

Magasság

Súly

Model

3R+P+V

2 év garancia

Minden termékre

Kiszállítás az ajtódig

A kijelölt napon

Válasz 15 percen belül

Bármilyen kérdésre

Termékleírás

Fatüzelésú cserépkályha öntöttvas ajtóval, 3 sor csempével és főzőlappal a tetején.

Első használatkor csak az öntöttvas ajtók melegszenek fel. Két tűzrakás után a samott bélés és csempelapok is bemelegszszenek, ami után hőt sugároznak.

A kályha egész éjjel-nappal hőt sugároz, napi két-három tüzeléssel. Miután meggyújtották a tüzet, addig ég, amíg magától ki nem alszik, így nincs szükség újból begyújtani. Ez kiküszöböli a tűzből fakadó fa kiesését és a kályhaajtó forró fémrészeinek elhasználódását.

A fatüzelésű cserépkályha különleges megjelenésű, mely tökéletesen ötvözi a hagyományos stílust a kiváló műszaki paraméterekkel.

Hatékony égési folyamat és a hőmérséklet hosszabb idejű fenntartása. Öntöttvas ajtóval, öntöttvas ráccsal és acél lábakkal van felszerelve.

Célszerű az első tüzeknél nem egy erős tüzet rakni, és fokozatosan felfűteni a kályhát. Tegyünk a tűzhelyre egy legalább 10l-es edényt, és töltsük fel vízzel, hogy felmelegítés után a tűzhelyet el lehessen helyezni. 2 tűzrakás után a samott bélés és a csempedarabok elkezdenek felmelegedni. A kémény (cső, kémény) hossza legalább 5 méter kell legyen. Lásd a cső beszerelési útmutatóját a garancialevél hátoldalán.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladék, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A tűzhely fűtésre, de főzésre is alkalmas. Ha maradékot éget el a tűzhelyben, a cserépkályha tűzhely füstkivezető nyílása eltömődhet.

A cserépkályhák kategória további termékeiért kattintson ide

Az 5 kW hordozható cserépkályhát a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon, hogy szállítás közben ne tudjon az leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A cserépkályhához mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. Lifttel felszerelt gépkocsival szállítódik. A megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük.

Vásárlók véleménye

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “Hordozható 3 soros cserépkályha, 5 kW, Barna”

Használja az engedélyezett fájltípusok egyikét: jpg,png.

  2 év garancia

  Minden termékre

  Kiszállítás az ajtódig

  A kijelölt napon

  Válasz 15 percen belül

  Bármilyen kérdésre

  Kosár